Zoveel meer dan praten

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken 
Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het bied je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik ben geen psycholoog of therapeut, ik ben coach
Ik los geen problemen op, stel geen diagnoses vast en geef je geen advies. Ik ben niet medisch geschoold, ik ben een coach. Iemand die tijdelijk met je meewandelt, je inspireert en coacht om op eigen kracht je weg te bewandelen.

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een gesprek duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur, soms zelfs ietsjes langer. Een sessie in de 3/4 weken is vaak voldoende.

Tussen de sessies door
Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het écht met je gaat, wat de sessie met je gedaan heeft en wat belangrijk is om aandacht aan te geven een volgende keer.

Er is geen coach handleiding
Samen zoeken we een manier waar jij je goed bij voelt. Ik denk graag met je mee als je meer behoefte hebt aan een andere sessie zoals een kort gesprek (1 uur), een opstelling of een ontspanningssessie (mix van visualisatie, meditatie, ademtechnieken …) Ontdek alle sessies

Voor wie
Je bent welkom voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of ….

Afspraak maken
Afspraken kan je maken via de online agenda. Op deze manier verliezen we geen tijd aan over en weer mailen. Je vindt de agenda terug als je naar beneden scrolt.

Waar
Sessies gaan door bij mij in de praktijk, maar kunnen ook buiten plaatsvinden of via een Zoom meeting.

De klik die belangrijk is
Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt kunnen vormen van wie ik ben en wat ik doe. Voor mij is de klik die we hebben het allerbelangrijkste. Is die klik er, dan kunnen we beginnen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt.

Plan je coach sessie in mijn online agenda

Online agenda
Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals!