Soms moet je alles opzij leggen en

gewoon eerst even voor jezelf zorgen

Je bent meer dan welkom

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het geeft je sowieso een boost!

Ontmoet me, ontdek wie ik ben en voel of er een klik is. En als die klik er is, dan help ik je graag als coach bij dit stukje in je leven. En mochten we ook de kennis en expertise van iemand anders nodig hebben, dan stel ik je voor aan een aantal fijne mensen waar ik wel eens mee samenwerk.

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal en werk het liefste zonder klok. Sessies duren dan ook vaak ongeveer 2 uur. Mijn sessies vinden plaats hier in de praktijk, wandelend in de natuur, online of bij je thuis aan de keukentafel.

Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het met je gaat. En ook als we klaar zijn met ons traject en je merkt dat je na verloop van tijd behoefte hebt aan een gesprek, mag je mij altijd contacteren. Draag zorg voor je mentale en emotionele welzijn!


Neem contact met me op