Hoe werk ik

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het bied je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal. Een uurtje praten is voor mij vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Mijn sessies duren dan ook tussen de 90 en 120 minuten. Op deze manier hebben we de tijd om er aandacht aan te geven. Tijdens deze sessies maak ik gebruik van verschillende technieken. 

Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het met je gaat, hoe je de sessie hebt ervaren en wat de sessie met je heeft gedaan. Gewoon voor wat meer verbondenheid.

Voor wie

Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of ….

Ook jongeren kunnen terecht bij mij om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen. De één praat gemakkelijker dan de ander. We nemen de tijd om open te bloeien. (60 tot 90 minuten)

Er is geen coach handleiding. Samen zoeken we een manier waar jij je goed bij voelt. Ik coach zowel binnen, als buiten in de natuur én denk graag met je mee als je meer behoefte hebt aan een ontspanningssessie (mix van visualisatie, meditatie, ademtechnieken en …), een uurgesprek of …

Je bent welkom zoals je bent en met dat wat je meedraagt. Altijd, zo vaak en zo lang als je zelf wilt.

Maak je afspraak

Na het boeken van je afspraak in mijn online agenda, ontvang je altijd een bevestiging per email. Niets ontvangen? Probeer het a.u.b. nogmaals!

Vragen?

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht