Soms moet je alles opzij leggen

en gewoon eerst even voor jezelf zorgen

Ilona Harmeijer

Hoe werk ik

Vanuit een universele visie coach ik je graag naar mentale rust en emotioneel evenwicht, persoonlijke groei en bewustwording, enthousiasme, levensvreugde en vrede in jezelf. 

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een veelzijdig mix van technieken. Een prachtig proces met een traan en een lach. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het geeft je sowieso een boost!

Een verandering gaat niet vanzelf. Ik neem de tijd voor je om in alle rust en op jouw tempo dat stukje aan te raken wat voor jou belangrijk is. Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het met je gaat en ben ik er voor de nodige motivatie en ondersteuning! Gun jezelf hiervoor ook tijd!

Gesprekken kunnen hier in de praktijk plaatsvinden, wandelend in de natuur, online en bij je thuis of op je werk (€0,35/km). Houd er rekening mee dat ze 90 minuten kunnen duren.

Liever schrijven? Onderschat de kracht van coaching dmv schrijven niet! Laat me weten dat je interesse hebt en we kunnen aan de slag.

Check zeker ook eens de speciale trajecten. Misschien is dit iets voor jou!

Gewoon even ter info

 • Afspraken maken kan door contact met mij op te nemen via het invulformulier of door een sms te sturen op +32 496 518634
 • Sessies worden op voorhand betaald via overschrijving of direct na de sessie met Payconiq of cash. (Neem gepast geld mee aub) Trajectenschrijf en online sessies worden op altijd voorhand betaald.
 • Ik werk alleen samen met je na eenmalig ontvangst van het ingevulde en ondertekende samenwerkingsformulier
 • Liever op factuur voor je bedrijf? Alle tarieven zijn dan excl. BTW
 • Voor coaching of begeleiding van medewerkers of teams hanteer ik andere tarieven
 • Verhinderd? Sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden ten laatste 48u op voorhand. Bij afzeggingen van 48u tot 24u van tevoren, wordt 50% in rekening gebracht. Sessies die niet binnen de 24u geannuleerd worden zullen volledig worden aangerekend.
 • Werkuren zijn flexibel, ook avonden en zaterdagen. Wandelgesprekken gaan bij voorkeur door in ochtenden tussen 8u en 11u30

Tarieven vanaf 1/1/2021

Coach gesprek

 • MindBoost 60 min – €70
 • standaard sessie 90 min – €100
 • 3 sessies €270
 • 5 sessies €450

Loopt een sessie uit? Per minuut €1 extra

Wandelen

 • per sessie 80/120 min – €100
 • 3 sessies €270

Schrijven

 • per mail + feedback – €40
 • 9 mails + feedback €320

Intake 

 • indoor 45/60 min – €50
 • gratis mee wandelen om kennis te maken kan dagelijks tussen 8u en 11u30 (enkel op afspraak)

In groep 

Wil je met een eigen gevormd groepje graag eens wandeling doen rondom een bepaald onderwerp? Laat het me weten!


Maak een afspraak


Ter info en verduidelijking

Ik kan je natuurlijk geen garantie geven voor succes of vooruitzichten op verbetering. Zie deze sessies als aanvulling of hulpmiddel bij je eigen persoonlijke proces. Eventuele adviezen zijn slechts voorstellen en suggesties. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag, keuzes of daden voor, tijdens of na de sessies. Ik licht je voldoende in omtrent sessies en je kiest hier dan ook vrijwillig voor.  Wij gaan enkel en alleen een inspanningsverbintenis aan met elkaar. Mochten er klachten zijn over de sessies of over mij, dan ga ik er bij deze ook vanuit dat je die open, eerlijk en respectvol communiceert tijdens of vlak na de sessie. Er is altijd ruimte en gelegenheid voor. Alleen dan kunnen we zoeken naar een oplossing of verandering.

Mijn sessies zijn enkel bedoeld om de persoonlijke groei en het welzijn te bevorderen, niet om conventionele therapie van welke aard dan ook te vervangen. SADT bvba verklaart hierbij de reguliere geneeskunde als basis te beschouwen van de gezondheidszorg. Wij kunnen/mogen geen medische diagnoses of analyses in vraag stellen. Onze dienstverlening vervangt geen medische behandelingen of medicaties, psychologische of psychiatrische begeleiding. Voor het achterhouden van informatie rond deze materie kunnen wij geen verantwoordelijkheid opnemen. Indien je medische klachten of twijfels hebt, dien je steeds eerst je arts te raadplegen. Indien je in behandeling bent bij een arts, dien je dit vooraf uitdrukkelijk te vermelden aan ons.