Samen die rust vinden, de kracht in jezelf

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het biedt je een andere kijk op jezelf en het leven!

Praten van hart tot hart en van ziel naar ziel. Iets wat vanzelf gebeurt. De diepte in, tot de kern. Het is alsof ik ben geboren om er te mogen zijn voor mensen. Dankbaar ben ik voor het vertrouwen wat ik steeds weer ontvang, de mooie processen waar ik deel van uit mag maken en de puurheid en liefde die ik mag voelen tijdens de gesprekken.

Ontmoet me, ontdek wie ik ben en voel of er een klik is. De klik die we nodig hebben om verbinding te voelen. (meewandelen of indoor kennimaking )

Hoe werk ik? Een coachtraject gaat van start met 3 of 5 sessies. Samen gaan we op zoek naar balans, rust, perspectief, zelfbewustzijn, veerkracht en vertrouwen.

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal en werk het liefste zonder klok. Sessies duren dan ook vaak ongeveer 1½ tot 2 uur. Mijn sessies vinden plaats hier in de praktijk, wandelend in de natuur, online of bij je thuis aan de keukentafel.

Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het met je gaat. Daarna evalueren we de situatie en het verloop. En ook als we klaar zijn met ons traject en je merkt dat je na verloop van tijd behoefte hebt aan een gesprek, mag je mij altijd contacteren.


Neem contact met me op