Hoe werk ik

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het bied je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal. Een uurtje praten is voor mij vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Mijn sessies duren dan ook tussen de 90 en 120 minuten. Op deze manier hebben we de tijd om er aandacht aan te geven. Tijdens deze sessies maak ik gebruik van verschillende technieken. 

Ook jongeren kunnen terecht bij mij om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen. De één praat gemakkelijker dan de ander. We nemen de tijd om open te bloeien. (60 tot 90 minuten)

Zullen we eerst eens kennismaken? Gewoon om te ontdekken of er een klik is. Want zonder geen klik, zal er geen resultaat zijn! Koffie of thee staat klaar!

Als de klik er is, starten we met een coachtraject van 3 of 5 sessies. Samen gaan we op zoek naar balans, rust, perspectief, zelfbewustzijn, veerkracht en vertrouwen. Daarna evalueren we de situatie en het verloop. 

Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het met je gaat, hoe je de sessie hebt ervaren en wat de sessie met je heeft gedaan. 

Er is geen coach handleiding met duur of tempo. Samen zoeken we een manier waar jij je goed bij voelt. Een coach is voor het leven, je bent en blijft altijd welkom!

Kies wat bij je past of combineer

Coach Gesprek

Coachen is zoveel meer dan praten. Het is een fijne manier om jezelf en het leven te begrijpen en te (her)ontdekken. Met een mix van technieken gaan we naar de kern toe. We nemen de tijd om antwoorden, inzichten, kracht en rust te vinden. Een mooi proces om dichterbij jezelf te komen!

Wandel Coaching

Praten en wandelen prikkelt al je zintuigen, wakkert je creativiteit aan, verruimt je blik, verfrist je geest en ontspant je lichaam. Het verbindt je hoofd en je lichaam, je verstand en je gevoel. Gebruik makend van de natuur gaan we de diepte in om dat stukje aan te raken wat je bezighoudt. Ga je mee?

Mee Wandelen

Wandel je een keertje met me mee? Gewoon zomaar tussen de sessies door of als kennismaking. Er is ruimte om je verhaal te delen, voor stilte of voor wat tips en tools (op vaste dagen en enkel op afspraak). Wandelen in groep of met iemand die je kent is ook mogelijk. Meer weten? Klik hier

Dag-Retraite

Een dag waarin jij en je verhaal centraal staan. Waar er ruimte, rust en aandacht is om liefdevol aan te raken wat je wilt delen en helen, verzachten of verbeteren. Een dag gevuld met mooie gesprekken, rust, ademruimte, veelzijdige technieken, tip & tools en natuur. Benieuwd? Klik hier

Maak je afspraak

Na het boeken van je afspraak in mijn online agenda, ontvang je altijd een bevestiging per email. Niets ontvangen? Probeer het a.u.b. nogmaals!

Vragen?