Zoveel meer dan Coaching

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken 
Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het bied je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een gesprek duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur, soms zelfs ietsjes langer. Ontdek al mijn sessies

Tussen de sessies door
Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het écht met je gaat, wat de sessie met je gedaan heeft en wat belangrijk is om aandacht aan te geven een volgende keer.

Binnen, buiten of online
Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of …. Ook jongeren en studenten kunnen bij mij terecht om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen.

Echte verandering met een traject
Vaak kan een coach gesprek al deugd doen en voor heel wat helderheid, antwoorden en rust zorgen. Maar als je op zoek bent naar een duurzaam resultaat, haal je meer effect uit een traject. Ontdek meer

Ik ben coach én geen psycholoog of therapeut
Je bent welkom met alles wat er nu is, helemaal … maar ik los geen problemen op, stel geen diagnoses vast, ben niet medisch geschoold, geef je geen advies en stel geen verslagen of attesten op. Mijn sessies zijn aanvullend op/aan en nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp.

Ik verbind graag mensen
Ik verbind graag mensen. Verbinding in herkenning, in delen, in respect en in én met rust. Met regelmaat organiseer ik workshops, wandelingen of bijeenkomsten. Deze gaan door in een huiselijke omgeving en in kleine groep. Voel je welkom!

De klik die belangrijk is
Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt kunnen vormen van wie ik ben en wat ik doe. Voor mij is de klik die we hebben het allerbelangrijkste. Is die klik er, dan kunnen we beginnen! In de online agenda kan je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. 

Ook voor bedrijven

Trainingen op maat en coaching voor ondernemers, medewerkers en teams

Tarieven & Info

Ontdek mijn tarieven en voorwaarden voor losse sessies als trajecten

Plan je afspraak

Afspraken
Ik werk met een online agenda. Op deze manier verliezen we geen tijd aan over en weer mailen of bellen. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals!

Ontdek mijn workshops & activiteiten

MindWellness