Ik motiveer je graag om stappen te zetten

Ik ben een gelukzak eerste klas om te mogen leven met geweldige vrolijke lieve mensen om mij heen, die me telkens laten zien hoe mooi het leven is, in een prachtige omgeving, waar ik helemaal tot rust kom en elke dag mag doen wat ik het liefste doe, waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik moet werken! 

Klinkt dit “too good to be true”? Toch niet! Dat betekent niet, dat er nooit iets fout of mis is gegaan, dat ik geen tegenslagen heb gekend of dat er geen ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest. Maar dat ik een manier heb gevonden om ermee om te gaan.

Wat me opvalt is, dat we tegenwoordig veel als vanzelfsprekend aannemen, terwijl ik inmiddels wel geleerd heb, dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Niet iedereen heeft een liefdevol thuis. Niet iedereen heeft dezelfde kansen in het leven. Niemand ontkomt aan tegenslag, verandering of verlies.

Situaties veranderen, gezondheid verandert, werk verandert, relaties veranderen en mensen veranderen. Hoe ga jij om met die verandering?

Mijn specialiteit ligt in het begeleiden van mensen.

 • Bij tegenslag, verandering, verlies en teleurstelling. Gebeurtenissen die een behoorlijke impact kunnen hebben op jou en je leven. Soms verlies je jezelf, soms blijf je staan. Ik help je hier graag mee omgaan.
 • Bij de communicatie tussen jou en de ander, je partner, collega, familielid, vriend, of…. (Dit kan ook samen met Ilona)
 • Als je merkt dat je je grenzen te weinig aangeeft, bij please gedrag, het niet durven uiten van je mening, onzekerheid, niet durven spreken in het openbaar, gevoel omver geblazen te worden … om je assertiviteit een boost te geven!
 • In groep, veel op het gebied van communicatie, klantgerichtheid, omgaan met conflicten, agressie en assertiviteit.

Laat me weten als ik iets voor je kan betekenen!


Hoe ga ik te werk?

Alle gesprekken vinden plaats al wandelend in de natuur, online, bij je thuis aan de keukentafel, op locatie of hier in de praktijk. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken hoe ons traject zal verlopen. Kennismaken kan ook door eens vrijblijvend en gratis met me mee te wandelen.

Interesse? Vragen?


  Andere coaches waar we wel eens mee samenwerken

  Ontmoet …

  Kinder en Tiener Coach

  Kinder en Tiener Coach Mieke

  Paarden Therapeut en Coach

  Paarden Coach Bea

  Muzisch/Creatief Coach

  Creatief Coach Marco

  Voedingsadvies en voetreflex

  Gezondheid Coach Fabienne