Leer voelen om te begrijpen

Wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf
Als coach help ik je niet door te adviseren, maar door te leren luisteren naar je emoties & gevoelens. Gewoon om ze te begrijpen, in de juiste context te plaatsen en te ontkrachten.

Onderschat jezelf niet
Ik ga uit van het zelfherstellend vermogen van de mens. Want onbewust weet jij heel goed wat het beste is voor jou. Kunst is om hiernaar te luisteren.

Meer dan praten
Coaching is zoveel meer dan praten. Het is ook luisteren, goed luisteren. Voelen, doorvragen en samenvatten. Feedback geven, focussen en respectvol spiegelen en confronteren. Het is een gesprek van hart tot hart en van ziel naar ziel.

Je bent mens
Je bent een mens. Je hebt een lijf hebt met gevoelens, een hoofd met gedachten en een geest met een visie of levenskijk. En zo werk ik ook. We kijken naar alles wat er gebeurt vanbinnen, mentaal, fysiek en emotioneel.

Je hebt een verleden, heden en toekomst
Voorwaarts leven, is achterwaarts begrijpen. We kijken naar wat er was, is of komen gaat. Telkens weer terug naar het hier en nu, want dat is waar jij tenslotte bent.

Cirkel rond

Thuiskomen in jezelf

Voelen om te begrijpen
Met behulp van technieken gaan we stap voor stap steeds dichter naar de kern. Ik help je begrijpen wat er gebeurt bij je vanbinnen. Hierdoor krijg je inzichten die je nooit had kunnen vinden met je hoofd.

Toolbox rust
Rust staat bij mij in het leven zelf, maar ook tijdens onze sessies centraal. Vanuit rust, door rust en met rust creëren we rust. Ik werk met vele rustgevende technieken om je daarbij te kunnen helpen.

Ontdekkingsreis in jezelf
We gaan ontdekken wat er gebeurd is, wat er aan voorafging en wat er voor je ligt. We banen ons een weg door gevoelens en gedachtengangen. We gaan dwars door patronen, oude belemmeringen en beperkende overtuigingen. We vinden verborgen schatten, verlangens, kwaliteiten, behoeftes en hoop, zelfliefde, zelfacceptatie, zelfvertrouwen … maar bovenal vinden we jou!

Resultaat
Mijn coaching is een prachtige reis door je mind en soul. Het geeft je veerkracht en zelfvertrouwen, brengt rust en harmonie én helpt je vrede te vinden in en met het leven. Het is als thuiskomen in jezelf!

Ik hoef alleen maar te zijn

Wie kijkt er door mijn ogen
wie ruikt er door mijn neus
wie hoort er door mijn oren
wie voelt er door mijn huid
wie smaakt er met mijn mond
wie weet achter mijn ogen
wie denkt er met mijn hersens
wie maakt de mens die ik nu ben

Eén ding weet ik zeker
mijn verhaal was er eerder
ik ben het resultaat
als ik mezelf wil wezen
is het mijn verhaal waar `t om gaat

Naar een gedicht van Bram Vermeulen