Creatieve Rouw Workshop

Creatieve Rouw Workshop


Creatieve Workshop zonder groepsgesprek

Omdat
Omdat rouwen aandacht verdient organiseer ik graag een momentje waarbij je op een ongedwongen manier aandacht kunt geven aan jouw verlies en verdriet.

Laat jezelf meenemen op een ontdekkingsreis door jouw rouwlandschap
In deze workshop nodig ik je uit om open naar jezelf en je verlies te kijken en met behulp van mijn hulp een reis te maken door je rouw landschap.

Woorden geven aan rouw
Door te schrijven geef je je innerlijke wereld een stem. Het helpt je om woorden te vinden voor wat er diep vanbinnen leeft.

Tekenen van een Rouwmandala
Tekenen helpt je om je binnenwereld in kaart te brengen en geeft je de mogelijkheid om je gevoelens te begrijpen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten.

Je hoeft geen schrijftalent of tekenwonder te zijn
Het maakt niet uit of je veel schrijft of voor het eerst een pen oppakt, wel of geen tekenervaring hebt. Deze workshop is er voor iedereen. Het gaat niet om perfectie, maar om jouw eigen verhaal. Ik help je erbij.

Voel je welkom
Of je nu recent, lang geleden, stil of verborgen verlies hebt ervaren, je bent van harte welkom. Dit is een moment waarop je even aan niets hoeft te denken. Alles is aanwezig, inclusief een hapje en drankje!

Dus noteer alvast deze dagen
15/1 19u – 22u
05/02 19u – 22u
21/02 19u – 22u

Aanmelden gewenst
Een pure workshop in huiselijke sfeer, met een intieme groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Omdat ik de voorkeur geef aan kleinere groepen, is aanmelden gewenst.

Kom je ook?
Heb je zin om op deze manier aandacht te geven aan je verlies? Meld je dan aan via onderstaande link. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je van ons tijdig een mail ter bevestiging. 

Kosten 
€48 per persoon, inclusief materialen, hapjes en drankjes

Liever met een eigen groep 
Wil je deze workshop liever met je eigen groep organiseren? Dat kan! Laat me weten wie er deel wil nemen – vrienden, collega’s, familie, of anderen – en dan bekijken we samen hoe we de workshop kunnen aanpassen aan jullie wensen en behoeften.

Meld je nu aan

Reacties zijn gesloten.