Koestermomenten naar wens, dat organiseren wij

Mooie momenten
Een moment om te kunnen koesteren. Een moment samen. Een moment waarbij het dagelijks leven even geen rol speelt en de tijd stilstaat. Een moment waarbij er aandacht is voor dat wat jij wilt koesteren.

Zoveel momenten
Denk aan een herdenking, een jubileum, een huwelijksverjaardag, een viering, een …

Zomaar als voorbeeld

De kracht van herdenken
Als geen ander weten wij hoe belangrijk rouwen is. Herdenken hoort bij een rouwproces. Vaak wordt hier veel te weinig aandacht aangegeven of tijd en ruimte voor gemaakt. Toch zijn dit belangrijke momenten voor nabestaanden.

Samen stilstaan
Laten we samen eens stilstaan in plaats van door moeten gaan. Laten we herinneringen delen, samen lachen en huilen. Laten we iets samen doen om te koesteren. Om later nog eens aan terug te kunnen denken. Gewoon voor wat steun, kracht, hoop en vertrouwen.

Deze momenten mogen er ook zijn
Mooie momenten waarbij we degene die we verloren hebben liefdevolle aandacht geven. In het middelpunt zetten. Weten dat er nog aan wordt gedacht, dat hij/zij nog levend is, in ons.

Zoals past bij je dierbare
We maken er een koestermoment van voor jullie allemaal. Een moment van en voor je dierbare, precies zoals hij of zij is en het graag zou willen. Samen bekijken we hoe we dit vorm kunnen geven.

memorabele momenten
Een dag, een moment om bewust even samen stil te staan bij een dierbare waarvan je afscheid hebt moeten nemen. Een memorabel moment op maat door ons geregisseerd.

Op maat, hoe bedoelen we dat
Gewoon zoals jij wenst en zoals wij zijn … menselijk, warm, creatief, verzorgend, ruimdenkend, meedenkend, meehelpend, aanrakend, aanpakkend en tot in de puntjes af.

liefdevol
herbeleven
terugkijken
delen
lachen
huilen
gedenken
dragen
koesteren
herinneren
soms alleen
nu even samen

een dag
een moment
een beleving
het mogen zijn
samen
met anderen
bewust stilstaan
bij een dierbare

jouw verhaal
onze regie
jullie moment

En zo zijn er nog vele momenten waar we je graag bij helpen