MindWellness is een win-winsituatie voor het bedrijf zelf als voor de mens in het bedrijf

Als het leven je uitdaagt
Stel je voor, een werknemer loopt tegen bepaalde issues aan, maakt een moeilijke periode mee of gaat gebukt onder stress en voelt zich op een gegeven moment zo slecht dat hij/zij zich ziek meldt. Niet even, maar best wel lang.

Menselijk ondernemen
Je kan afwachten tot de werknemer de werkzaamheden weer hervat, maar je kan ook iets doen en voor diegene betekenen. Door hem of haar te motiveren zichzelf te vinden of te herontdekken. Want zeg nu eerlijk, iedereen wil toch gesteund of begrepen worden in het leven.

Coaching als hulpbron
Hoe waardevol zou het zijn als je je werknemers of medewerkers de mogelijkheid biedt om coaching te volgen. Niet alleen als de nood hoog is, maar ook preventief.

Voordeel van een goed coach gesprek 
Hoe meer er geluisterd, meegeleefd, meegevoeld en meegedacht wordt, hoe meer betrokken iemand is. Er is namelijk ruimte om te ventileren, te spiegelen, te (her)ontdekken, te groeien, te helen, te veranderen, te verbinden of te verbeteren. Een pluspunt voor het welbevinden van een persoon.

Coaching verhoogt de veerkracht
Door de druk van de ketel te halen en met wat oprechte aandacht, vergroot je de veerkracht. Goede coaching kan (langdurig) ziekteverzuim voorkomen en heeft een positieve invloed op inzet en prestaties. 

Coaching versterkt teams 
Niet alleen individueel, maar ook voor het bedrijf heeft coaching een positief effect. Issues worden eerder aangekaart, besproken en opgelost. Door de teamspirit te verbeteren, til je je bedrijf naar een hoger niveau.

Een team coachen met een training
Een training rondom communicatie, talenten, klantgerichtheid, conflicthantering of een verandertraject. We hebben het allemaal in huis. Onze focus ligt op verbetering, welbevinden en verbinding in een team én tussen werkgever en werknemers.

Welbevinden door rust 
Rust vermindert stress, geeft energie en kracht, verbetert de focus en verhoogt de inzet. Helaas is deze rust vaak moeilijk te vinden door de druk van de maatschappij en de snelheid van het leven.

De kracht van rust
Hoe meer rust je ervaart, hoe meer je in je kracht staat. En daar helpen wij jou en je medewerkers graag bij. Mentaal, emotioneel en fysiek. Met behulp van technieken creëren we rust en stilte van binnen. Een preventieve tool in het dagelijks leven en ondersteunende tool bij stress en onrust.

Een krachtige tool met een positief effect voor jou, je medewerkers en je bedrijf!

Net als de early morning walk & talk
Wat dacht je van dauwtrappen? Vroeg uit de veren, voor aanvang van je werkzaamheden, de natuur in en deze tijdens een goed coach gesprek zien ontwaken. Niets is fijner dan op deze manier aan je dag te beginnen. Wandel je een stukje met me mee? We kunnen vertrekken tussen 6u30 en 8u30.

MindWellness in jouw bedrijf

Wij en jij
Wij denken graag met je mee voor coaching, een training, met ‘Rust momenten’ of met een goede ochtendwandeling. Helemaal op maat en naar wens. Gewoon om (langdurig) ziekteverzuim te voorkomen en voor een positieve invloed op inzet en prestaties. 

Wij ontmoeten je graag
Zullen we tijdens een kop koffie of thee eens bekijken hoe en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Gewoon vrijblijvend, ontdekkend en informatief. Zin om af te spreken? Wij ontmoeten je graag.

Neem contact met ons op