Wil jij ook …

Meer dan alleen maar een uurtje praten met een notitieblok?
Begrijpen hoe je in elkaar zit en ontdekken wie je werkelijk bent?
Vrijuit kunnen praten zonder oordeel, mening of advies?
Inzicht krijgen in patronen, overtuigingen en gedragingen?
Handvatten krijgen om mee aan de slag te kunnen gaan?
Leren om steviger in je schoenen te staan?
Meer motivatie en kracht, minder afwachten of pleasen?
Jouw verhaal een eigen kleur te geven?

De weg naar rust

Echte verandering begint met jezelf
Op het moment dat je beseft dat echte verandering nodig is en dat jij die verandering bent, dan help ik je graag bij je zoektocht. Want ik ben ervan overtuigd dat je diep vanbinnen weet wat het beste is voor jou.

Wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf
Als coach help ik je niet door te adviseren, maar door te leren luisteren naar je emoties & gevoelens. Gewoon om ze te begrijpen, in de juiste context te plaatsen en te ontkrachten.

Soms staan we even stil
We werken aan dat waar jij naar op zoek bent. Aan dat wat jij wilt veranderen, verzachten of verbeteren. Soms wijken we wat af van het pad, omdat we iets tegenkomen wat ook belangrijk is om even bij stil te staan.

Jezelf begrijpen en herontdekken
Voorwaarts leven, is achterwaarts begrijpen. We kijken naar wat er was, is of komen gaat. Hoe je in het leven staat en hoe je in het leven wilt staan. Wat je nodig hebt en hoe we dit alles kunnen vormgeven op een manier die past bij jou.

Onderschat jezelf niet
Ik ga uit van het zelfherstellend vermogen van de mens. Want onbewust weet jij heel goed wat het beste is voor jou. Kunst is om hiernaar te luisteren.

Het onderbewustzijn is onbewust bewuster aanwezig dan je je bewust bent, en dat is hoe ik werk

Leer voelen om te begrijpen

Meer dan praten
Coaching is zoveel meer dan praten. Het is ook luisteren, goed luisteren. Voelen, doorvragen en samenvatten. Feedback geven, focussen en respectvol spiegelen en confronteren.

Je bent mens
Je bent een mens. Je hebt een lijf hebt met gevoelens, een hoofd met gedachten en een geest met een visie of levenskijk. En zo werk ik ook. We kijken naar alles wat er gebeurt van binnen, mentaal, fysiek en emotioneel.

Voelen om te begrijpen
Met behulp van grondankers, (tafel)opstellingen, creatieve werkvormen, intuïtief werken, Voice Dialoque en hypnosetechnieken gaan we stap voor stap steeds dichter naar de kern. Ik help je begrijpen wat er gebeurt bij je van binnen. Hierdoor krijg je inzichten die je nooit had kunnen vinden met je hoofd.

Ontdekkingsreis in jezelf
We gaan ontdekken wat er gebeurd is, wat er aan voorafging en wat er voor je ligt. We banen ons een weg door gevoelens en gedachtengangen. We gaan dwars door patronen, oude belemmeringen en beperkende overtuigingen. We vinden verborgen schatten, verlangens, kwaliteiten, behoeftes en hoop, zelfliefde, zelfacceptatie, zelfvertrouwen … maar bovenal vinden we jou!

Resultaat
Mijn coaching is een prachtige reis door je mind en soul. Het geeft je veerkracht en zelfvertrouwen, brengt rust en harmonie én helpt je vrede te vinden in en met het leven. Het is als thuiskomen in jezelf!

Ontdek het aanbod

Ik hoef alleen maar te zijn

Wie kijkt er door mijn ogen
wie ruikt er door mijn neus
wie hoort er door mijn oren
wie voelt er door mijn huid
wie smaakt er met mijn mond
wie weet achter mijn ogen
wie denkt er met mijn hersens
wie maakt de mens die ik nu ben

Eén ding weet ik zeker
mijn verhaal was er eerder
ik ben het resultaat
als ik mezelf wil wezen
is het mijn verhaal waar `t om gaat

Naar een gedicht van Bram Vermeulen