MindWellness
Je leest nu ...
Coaching voor koppels, gezinnen, vrienden
0

Coaching voor koppels, gezinnen, vrienden

Elkaar vinden

Ieder en toch samen
In relaties, vriendschappen, families of bij collega’s kan je voor allerlei uitdagingen komen te staan. Hoe jullie hiermee omgaan, is verschillend. De één babbelt er graag over, de ander steekt liever zijn kop in het zand. Er ontstaat een ruis op de lijn …

De ruis van het onuitgesprokene
Woorden worden gesproken of ingeslikt, gevoelens laaien op of trekken zich terug. De ruis blijft en verspreid zich op meerdere vlakken. Het onuitgesprokene wordt moeilijker weg te steken.

De ruis van het niet weten hoe
Meeleven, verzorgen, rekening houden met, niet goed weten wat te doen. Je wilt iemand ontzien of er op de juiste mee omgaan, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Respectvol verbinden
Samen maken we dit bespreekbaar in een verbindend gesprek met veel respect voor elkaar, voor elkaars woorden, gevoelens en verhalen.

Inzichtelijk verbinding en mogelijkheden
Door de ruis inzichtelijk te maken, ontstaat er terug verbinding of geeft het de antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die nodig zijn om verder te kunnen gaan

Verbinding in elkaar
Jullie zijn welkom als koppel, gezin, vrienden, collega’s of … Ik neem de tijd voor jullie verhaal en bied jullie graag een veilige plek om te mogen zijn.

Aandacht voor alles wat er is
Jullie zijn welkom met alles wat er is, was en komen gaat. Met gedachten en gevoelens, angsten en verdriet. Niets is te veel, niets is verkeerd. Het is zoals het is en dat is oke.

Online agenda
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden

Op locatie
Gesprekken gaan hier door. Soms kan het zijn dat het beter is om bij jullie af te spreken. Deze afspraken worden per mail samen besproken en vastgelegd.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt.