Life coaching

Anders dan anderen, dat is hoe ik coach

Mijn coaching
Life coaching helpt je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling om alles uit jezelf en het leven te halen!

Mijn coaching
Door de jaren heen is mijn coaching gegroeid tot gesprekken van hart naar hart en van ziel tot ziel. Ik luister door de regels heen, kijk verder dan ik zie en voel meer dan je beseft.

Jouw uniekheid
We zijn allemaal uniek en er is geen standaard handleiding voor het mens zijn. Ook is er geen standaard techniek die helend is voor iedereen. Samen vinden we de juiste manier die werkt en past bij jou.

Mix van technieken
Tijdens mijn sessie laat ik de dingen gebeuren, spring ik ergens op in en pas ik naast mijn coaching één of meerdere technieken toe als dat nodig is. Niet één sessie is hetzelfde.

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een gesprek duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur, soms zelfs ietsjes langer. Een sessie in de 3/4 weken is vaak voldoende.

Omdat het je vooruit helpt
We werken aan dat waar jij naar op zoek bent. Aan dat wat jij wilt veranderen, verzachten of verbeteren. Soms wijken we wat af van het pad, omdat we iets tegenkomen wat ook belangrijk is om even bij stil te staan.

Anders dan anderen
Ik coach net iets anders dan anderen, diepgaander, emotioneel en doelgerichter. Dit omdat ik me heb ontwikkeld en gespecialiseerd ben in trauma en verlies. En omdat ik weet wat het leven met je kan doen.

Meer dan welkom
Ik help je bij de zoektocht in jezelf en zet je in je kracht om meer uit jezelf en het leven te halen. Je bent welkom met iedere stuggle die ervoor zorgt dat je onrust, stress of onvrede in jezelf ervaart.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Om niet onnodig tijd te verspillen, kan je direct je eigen afspraak plannen in mijn online agenda. Alle tarieven kun je hier terugvinden