MindWellness
Je leest nu ...
Leer rust vinden in jezelf
0

Leer rust vinden in jezelf

Het begint met rust

Innerlijke rust
We zijn er allemaal naar op zoek, ieder op ons eigen manier. Kalmte in jezelf en vrede hebben met wie je bent en wat je doet. Maar ook rust of vrede vinden in en met het leven zoals het is.

Het is moeilijk om ruimte in je hoofd te hebben als de rest van je leven tjokvol zit
Vliegen, rennen, duiken, vallen en weer opstaan. Je wordt meegenomen door de snelheid van het leven en door de druk en verwachtingen van de maatschappij. Afspraak hier, dit nog snel doen, och die vraagt dat nog even, tussendoor bereikbaar willen zijn en weer daarheen moeten!

Interne strijd
Hierdoor zijn we vaak intern in gevecht met onszelf. We zijn niet tevreden, hadden anders willen reageren, of misschien iets heel anders willen doen. Voelen een druk of stress, zitten vast in een bepaalde situatie of …

Ik wil rust
Tijdens mijn coach sessies hoor ik vrijwel altijd dat het rust is wat iemand nodig heeft. Maar wat betekent rust eigenlijk voor jou? Want voor mij is rust een bepaalde zachtheid, vrijheid en puurheid om mezelf te kunnen zijn en blijven. 

Hoe vind je rust
Deze rust haal ik uit de natuur en uit stilte. Ik vind haar met mijn eigen toolbox van technieken én door verbinding met dierbaren en dieren om me heen. Ik voel dan een soort van liefde in me. Dat, wat er ook is, het oké zal zijn. 

Vanuit rust komt kracht
Ik noem dat gevoel mijn kracht. Mijn kracht om met het leven en de impact ervan om te kunnen gaan. Wat ik voel, mag er zijn. Ik hoef dat niet te analyseren. Wat er komt, zal komen. Ik kan dat niet altijd veranderen. Ik durf me mee te laten nemen in de stroming van het leven en vertrouw erop dat het ooit wat beter zal zijn. 

Vind je eigen rust
En dat wil ik je graag leren, rust vinden. Rust in jezelf en met jezelf. In het leven en met het leven. Rust om stevig in je schoenen te staan. Om je levenskwaliteit te vergroten.

Wil je ook leven vanuit rust

Wil jij ook als basis rust in jezelf?
Wil jij ook vanuit deze rust, met en in rust omgaan met het leven?
Wil jij ook het vertrouwen hebben dat je het kan, wat er ook komt?
Wil je ook jezelf zo begrijpen dat je je rustig voelt no matter what?
Wil je ook leven vanuit rust?

Coaching, meditatie, hypnose en ademhalingstechnieken
Met een mix van coaching, meditatie, hypnose- en ademhalingstechnieken en lichamelijk werk neem ik je graag mee op reis in jezelf, in je hoofd en lichaam om je weg naar je rust te vinden.

Meer connectie met jezelf
Met behulp van deze technieken, suggesties en affirmaties, worden gedachten ontkracht en gefilterd en kan de stress je lichaam verlaten. Er ontstaat ruimte voor lichamelijke zachtheid en geestelijke ontspanning. Ontspanning die je nodig hebt om tot rust te komen en om jezelf te ont-moeten en te ontmoeten.

Meditatie Tijd
Mocht je eens willen proeven van mij stem, dan vind je hieronder een korte mediatie. In de winkel kan je ze ook kopen en downloaden voor thuisgebruik. Wil je graag een meditatie op maat, laat het me weten en we bespreken samen even hoe en wat.

Ik leer het je graag

Vind rust in jezelf
Soms is het zo fijn om niets anders te hoeven, dan tot rust te komen. Iets waar je zelf misschien weinig tijd voor vrij maakt, of wat niet lukt. Vaak lukt het je beter als iemand je begeleidt.

Hoe werkt het?
Tijdens een coachend gesprek maken we ruimte voor ontspanning. Jij hoeft niets anders te doen dan je mee te laten nemen naar rust en met de meegekregen tools thuis zelf aan de slag te gaan.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt.

Rust als kracht in groep

Individueel en ook samen
Meestal werk ik individueel met je, gewoon om je dat te kunnen geven waarnaar je op zoek bent. Maar ik werk ook graag rondom rust in groep. Een retraite, een meditatie, een wandeling, een relaxatie, of ….