Laat je ego een stapje terug doen en ontmoet jezelf

Verdiepen, voelen en verbinden

Coachen is voelen en verbinden. Verbinden van probleem en oorzaak, heden en verleden, jij en de ander, werk en privé …. verbinden met je authentieke zelf! En dat is waar ik je graag bij help! Want door terug te gaan voelen, kom je opnieuw in contact met dat stukje jij die je door jaren van conditionering bent kwijtgeraakt.Dat stukje die ervoor zorgt dat je weer vertrouwen krijgt, moed vindt en in je eigen kracht komt te staan. 

Coachen is voor mij zoveel meer dan praten. Het gaat verder dan woorden, voorbij het bekende of onuitgesprokene. De technieken die ik hiervoor gebruik zijn geen wondermiddel, maar wel een fantastisch hulpmiddel.

Tijdens mijn sessies werken we met het hart. Gewoon omdat je hart voelt wat je verstand niet begrijpt. Het laat je spreken, ook als je ergens geen woorden voor hebt. Het laat je zien, ook al besef je het niet. Het geeft je antwoorden en maakt je bewust van het onbewuste. En als je het allemaal even niet meer weet, dan weet je hart vaak wat te doen. 

Samen gaan we ontdekken wat er gebeurd is, wat er aan voorafging en wat er voor je ligt. Gewoon om jezelf en je voorgeschiedenis beter te begrijpen. Om je eigen kracht, moed en vertrouwen terug te vinden. En om vanuit deze kracht met de uitdagingen van het leven om te kunnen gaan.


Jij als geheel

Ik werk graag op een verdiepende manier. Je hebt een hoofd met gedachten en overtuigingen én een lijf met spanningen, gevoelens, blokkades en emotionele patronen. Ik kijk dan ook graag naar het geheel … naar je lichaam, ademhaling, spieren, houding, bewegingen, gedachten, beelden, gevoel, … 

Het is niet je rug die pijn doet,
maar de last die je draagt.

Het zijn niet je ogen die pijn doen,
maar het onrecht dat je ziet.

Het is niet je hoofd dat pijn doet,
maar je gedachten die je pijn doen.

Het is niet je keel,
maar dat wat je niet durft vertellen.

Het is niet je buik,
maar je ziel die niet kan verteren
wat er rondom jou gebeurt.

Het is niet je lever die pijn doet,
maar de boosheid van binnen.

Het is niet je hart dat pijn doet,
maar de liefde.
Het verlangen naar liefde,
de liefde die je wil delen,

En het is liefde zelf,
wat al deze pijn kan genezen.
Het meest krachtige medicijn!

Gedicht van een oude healer


Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen

Technieken …

Een hand met liefde

Sommige situaties geven je een positieve boost geven, andere situaties halen je uit balans, waardoor je stress, onrust, machteloosheid of frustratie ervaart. Deze negatieve energieën zetten zich om in blokkades, die weer lichamelijke klachten kunnen veroorzaken en je duidelijk willen maken dat er iets niet meer in balans is en aandacht nodig heeft.

Energetisch lichaamswerk is werken door middel van aanraking. Door mijn handen te leggen op de gebieden in je lichaam waar blokkades zich bevinden, kan er een heling gaan plaatsvinden, de blokkades worden opgeheven en de levensenergie kan weer gaan stromen. Klinkt dat te Hocus Pocus? Welnee … alles is energie


Ik hoor graag als er vragen zijn