Wandel je een stukje met mij mee of wandel ik een eindje met jou mee?

Meewandelen

Wandel je een keertje met me mee om rust te vinden in de natuur? We wandelen door weer en wind, door velden en bossen. We maken tijd om stil te staan. Om te kijken, te luisteren en te voelen. Er is ruimte om je verhaal te delen, als je daar behoefte aan hebt.

We gaan niet de diepte in tot de kern, want daar zijn de coach sessies voor. Gewoon voor tussen de sessies door, als kennismakingsgesprek of omdat… Je hoeft er niets voor te betalen, je bent vrij om te geven wat je wilt, als je daar behoefte aan hebt.

Of mag ik, samen met andere lotgenoten, een stukje met je meewandelen in je rouw-, of veranderproces. Gewoon voor wat ondersteuning, aandacht, herkenning, steun, begrip, troost, tips & tools. Om te kunnen delen wat er met je gebeurt, hoe je je voelt en wat het met je doet. En ook om te ontdekken hoe een ander hiermee probeert om te gaan.

Wandelen met dezelfde rugzak en een andere inhoud. Een mooi moment om samen stil te staan waar anderen soms aan voorbijgaan.

Mag ik een stukje meewandelen op je levenspad?

  • om rust te vinden in jezelf én in de natuur
  • als extraatje tussen de coach sessies door
  • als kennismaking om te ontdekken of coaching iets is voor jou
  • om samen met lotgenoten te wandelen en te praten voor herkenning, steun en troost na een verlies of een andere ingrijpende gebeurtenis in je leven
  • om deel te nemen aan onze groepsgesprekken met lotgenoten die begrijpen hoe het voelt. Waar jij en je verhaal helemaal mogen zijn.

Individueel met mij

Individueel met Chris

Samen met anderen

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt