Momentje voor jezelf

Het begint met rust


Wandel je met me mee

Ik inspireer je graag om ‘rust’ te vinden in je leven. De rust die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Om te ontsnappen uit het doolhof van je denken. Om je lichaam te verzachten. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maar ook om met de moeilijkere momenten van het leven om te kunnen gaan. Maak jij tijd voor rust?

Door de druk van de maatschappij en de snelheid van het leven vergeet je vaak deze momenten in te lassen. Je stelt ze uit en laat ze voorbij gaan. Er is nog zoveel dat moet, vandaag. Terwijl je voelt dat alles in jou vraagt om een pauze, om rust. Je lichaam schreeuwt, je voelt je opgejaagd of futloos en je hoofd draait overuren. Luister jij naar jezelf?

Ik nodig je graag uit om eens stil te staan bij jezelf. Bij wie je bent, wat je doet en waar je staat in het leven. Maar ook hoe je met jezelf en het leven omgaat. Wat het is dat misschien anders kan en op welke manier. Om te ontdekken of bewust te worden van het belang van rust. Wat betekent rust eigenlijk voor jou?

Zin om een keertje met me mee te wandelen? Misschien hebben we een goed gesprek, misschien is er stilte. We maken tijd om bewust adem te halen en te luisteren naar de omgeving en haar geluiden. Er is ruimte om je verhaal te delen, als je daar behoefte aan hebt. We gaan niet de diepte in tot de kern, want daar zijn de coach sessies voor. En misschien wil je liever opgaan in de stilte van het moment of zoek je enkele tools om rust in te bouwen in je dagelijks leven. Ik laat me leiden door jou. We bewandelen de weg die je zoekt.

Deze wandelingen zijn individueel, maar mag ook samen met je partner, vriend, familielid, collega of iemand anders die rust in het leven nodig heeft.

Groepswandelingen rondom een bepaald thema (rouw, verandering, rust, angst, …) worden apart vermeld. Ivm Corona zullen deze op dit moment niet doorgaan. Ontdek de groepswandelingen


Stress free zone sign.CREDIT FLICKR – THORNYPUP: HTTPS://FLIC.KR/P/2EMXS4

Meewandelen

Op maandag tussen 8u en 11u30 en van 13u tot 15u kan je met me meewandelen. En elke maandag t/m donderdag van 19u tot 21u met Chris. Je hoeft er niets voor te betalen, je bent altijd vrij om te geven wat je wilt, als je daar behoefte aan hebt.

We vertrekken bij de praktijk en wandelen afhankelijk van het weer en de gewenste duur hier in de omgeving. Wil je iemand meebrengen, dan horen wij dat graag even op voorhand.

Wandelen op locatie

Met regelmaat gaan wij in de omgeving van Hasselt wandelen. Nieuwe routes ontdekken of mooie wandelingen opnieuw bewandelen. Ook voor deze wandelingen kun je je aanmelden. Je hoeft er niets voor te betalen, je mag altijd iets geven als je dat graag wilt. Ze zijn individueel en alleen als je hier behoefte aan hebt, kan een bekende van jou ons vergezellen.

Kleed je zeker naar het weer en neem wat drinken mee als je dat wilt. Vergeet ook niet oude schoenen aan te trekken.

Bekijk de wandelingen op locatie

Heb je een vraag?