Meewandelen

Wandel je een keertje met me mee om rust te vinden in de natuur? We wandelen door weer en wind, door velden en bossen. We maken tijd om stil te staan. Om te kijken, te luisteren en te voelen. Er is ruimte om je verhaal te delen, als je daar behoefte aan hebt.

We gaan niet de diepte in tot de kern, want daar zijn de coach sessies voor. Gewoon tussen de sessies door voor tips en tools, ter ondersteuning of voor inspiratie en motivatie. Je hoeft er niets voor te betalen. Je bent je vrij om te geven wat je wilt, als je je daar prettiger bij voelt.

Of mag ik, samen met anderen, een stukje meewandelen in je rouw-, of veranderproces. Gewoon voor voor wat steun, herkenning, begrip, troost, tips & tools.

Wandelen met dezelfde rugzak en een andere inhoud. Een mooi moment om samen stil te staan waar anderen soms aan voorbijgaan. Een moment waarop je mag delen zoals het is, en mag ontdekken hoe een ander ermee probeert om te gaan. Een mooi moment om aandacht te geven aan jezelf en om er te kunnen zijn voor een ander.

Individueel met mij

Individueel met Chris

Samen met anderen

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt