Mental coaching

Effectief en doelgericht coachen, zonder blabla

Meer dan een goed gesprek
Een kort en krachtig coach gesprek kan wonderen doen. Het geeft je antwoorden en inzichten. Het krikt je zelfvertrouwen op en geeft je een boost van energie en motivatie. Het brengt rust vanbinnen!

Praten lucht op
Hoe fijn is het om ongegeneerd eens te kunnen zeggen wat er écht is of was, wat je écht denkt en voelt. Zonder oordeel, zonder advies, zonder bla bla …. gewoon zoals het is. Puur en oprecht, zonder masker en recht vanuit het hart.

We hebben het allemaal nodig
We doen zoveel om ons goed te voelen, maar mentale zelfzorg, dat is maar raar! Waarom? Het is zo belangrijk om zo nu en dan eens die bovenkamer te verluchten en de rollercoaster van gevoelens te stoppen. Het hoort bij ons welzijn, maar er hangt zo’n taboe omheen.

Zorg voor je mentale welzijn
Heb eens een kort en krachtig coachend gesprek. Diepgaand, uitdagend, confronterend, spiegelend en opbouwend. Een gesprek die je niet zo snel voert met bekenden. Ik beloof je dat het je goed zal doen.

60 max 75 minuten gesprek
Eenmalig of met regelmaat, gewoon als je daar behoefte aan hebt.

Afspraken
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden