Van binnen uit, dat is hoe ik coach

Wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf
Als coach help ik je niet door te adviseren, maar door jou te leren luisteren naar je emoties & gevoelens. Want onbewust weet jij heel goed wat het beste is voor jou. Kunst is om hiernaar te luisteren.

Voelen en verwoorden
Als ik vraag tijdens een sessie, “wat voel je in je lichaam”, krijg ik veel te horen, behalve een antwoord op mijn vraag. Toch is voelen heel belangrijk. Want door echt te voelen, kom je terug in verbinding met jezelf. Alleen dan kan je groeien, rouwen of helen, alleen dan kan een verandering plaatsvinden. En dat is waar het coachen voor mij om draait, leren voelen en begrijpen, terug in contact komen met jezelf.

Jezelf begrijpen en (her)ontdekken

Voorwaarts leven, is achterwaarts begrijpen
We kijken naar wat er was, is of komen gaat. Hoe je in het leven staat en hoe je in het leven wilt staan. Wat je nodig hebt en hoe we dit alles kunnen vormgeven op een manier die past bij jou.

Mijn coaching, een reis door jezelf
Ik coach je op verschillende niveaus. Mentaal om je gedachten te filteren en ze in de juiste context te plaatsen of te ontkrachten. Gewoon voor wat meer rust. Fysiek door je bewust te maken van je lichaam om te verzachten en beter te kunnen voelen. Emotioneel door je gevoelens en emoties aan te raken om jezelf beter te begrijpen en jezelf te vinden. Spiritueel door te werken met het bewustzijn, waardoor je intuïtie zich ontwikkelt en jij meer vanuit je kern kan leven.

Van hart naar hart, van ziel tot ziel
Mijn coaching maakt het onzichtbare zichtbaar, het chaotische helder, het onuitgesprokene bespreekbaar en het ontastbare tastbaar. Dit gebeurt d.m.v. van luisteren, voelen, observeren, vragen en doorvragen, reflecteren, terugkoppelen en filteren naar de kern. Soms wat confronterend, altijd sensitief en veilig.

Verdiepend coachen
Deze gesprekstechnieken combineer ik met een mix van andere technieken om dieper naar binnen te gaan. Uit je hoofd, in je gevoel. Om naar de bron te gaan, naar de kern, naar jij die daar diep van binnen verstopt zit, je authentieke zelf. Want alleen daar vind je antwoorden, kracht en heling.

Voelen om te begrijpen
Met behulp van grondankers, (tafel)opstellingen, creatieve werkvormen, intuïtief werken en hypnosetechnieken gaan we stap voor stap steeds dichter naar die kern. Ik help je begrijpen wat er gebeurt bij je van binnen. Hierdoor krijg je inzichten die je nooit had kunnen vinden met je hoofd.

Tussendoor maken we ruimte voor rust
Met een mix van coaching, meditatie, relaxatie, hypnose- en ademhalingstechnieken en lichamelijk werk maken we ook ruimte voor rust. Rust die je nodig hebt om te kunnen voelen en begrijpen, om te helen en te groeien. (ook als losse sessie te boeken, ontdek meer)

Ik leer je om gewoon mens te zijn
Eigenlijk leer je gewoon mens te zijn. Want door te begrijpen hoe je mens mag en kan zijn én door te ontdekken wie jij werkelijk bent als mens, maak je het leven stukken aangenamer.

Resultaat
Mijn coaching is een prachtige reis door je mind, body en soul. Het geeft je veerkracht en zelfvertrouwen, brengt rust en harmonie én helpt je vrede te vinden in en met het leven. Het is als thuiskomen in jezelf!

Jij en ik

Kennis en vaardigheden
Door ervaren en leren, bijscholingen en opleidingen heb ik geleerd hoe ik op een verdiepende veilige en respectvolle manier kan coachen. Ik heb me weten te specialiseren in trauma, angst, stress, verdriet, innerlijke onrust, persoonlijke groei, rouw en verlies.

Mijn toolbox
Met regelmaat volg ik een bijscholing, gewoon omdat er nog zoveel te ontdekken is. Wie je ook bent, wat je ook met je meedraagt en hoe je het leven en de wereld ook bekijkt, ik werk met een mix van technieken die je helpen groeien, rouwen en helen, zonder hocus pocus en met de voetjes stevig op de grond.

Ook voor coaches en therapeuten
Heb jij als coach of therapeut interesse om op deze manier te werken, ik leer het je graag. Samen bekijken we hoe we dit vorm kunnen gaan geven.

Ik hoef alleen maar te zijn

Naar een gedicht van Bram Vermeulen

Wie kijkt er door mijn ogen
wie ruikt er door mijn neus
wie hoort er door mijn oren
wie voelt er door mijn huid
wie smaakt er met mijn mond
wie weet achter mijn ogen
wie denkt er met mijn hersens
wie maakt de mens die ik nu ben

Eén ding weet ik zeker
mijn verhaal was er eerder
ik ben het resultaat
als ik mezelf wil wezen
is het mijn verhaal waar `t om gaat

Mijn workshops & activiteiten