Van binnen uit, dat is hoe ik iemand coach

Wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf
Als coach help ik je niet door te adviseren, maar door jou te leren luisteren naar je emoties & gevoelens. Want onbewust weet jij heel goed wat het beste is voor jou. Kunst is om hiernaar te luisteren.

Voelen en verwoorden
Als ik vraag tijdens een sessie, “wat voel je in je lichaam”, krijg ik veel te horen, behalve een antwoord op mijn vraag. Toch is voelen heel belangrijk. Want door echt te voelen, kom je terug in verbinding met jezelf. Alleen dan kan je groeien, rouwen of helen, alleen dan kan een verandering plaatsvinden. En dat is waar het coachen voor mij om draait, leren voelen en begrijpen, terug in contact komen met jezelf.

Jezelf begrijpen en (her)ontdekken

Voorwaarts leven, is achterwaarts begrijpen
We kijken naar wat er was, is of komen gaat. Hoe je in het leven staat en hoe je in het leven wilt staan. Wat je nodig hebt en hoe we dit alles kunnen vormgeven op een manier die past bij jou.

Anders dan anderen
Ik coach net iets anders dan anderen, diepgaander, emotioneel en doelgerichter. Dit omdat ik me heb ontwikkeld en gespecialiseerd ben in trauma en verlies. En omdat ik weet wat het leven met je kan doen.

Ik coach je helemaal
Mentaal om je gedachten te filteren en ze in de juiste context te plaatsen of te ontkrachten. Fysiek om je bewust te maken van je lichaam als hulpmiddel in het leven. Emotioneel door je gevoelens en emoties aan te raken om jezelf beter te begrijpen. Spiritueel door te werken met het bewustzijn, waardoor je intuïtie zich ontwikkelt en jij meer kan leven vanuit je kern.

Soms wat confronterend, altijd sensitief en veilig
Mijn coaching maakt het onzichtbare zichtbaar, het chaotische helder, het onuitgesprokene bespreekbaar en het ontastbare tastbaar. Dit gebeurt d.m.v. van luisteren, voelen, observeren, vragen en doorvragen, reflecteren, terugkoppelen en filteren naar de kern.

Met een vleugje verdieping naar de essentie van je ware zelf
Met een mix van andere technieken breng ik je naar de diepste lagen van jezelf. Voorbij de oppervlakte duiken we in de kern van wie je werkelijk bent, weg van de ruis in je hoofd. We ontdekken de verborgen schatten van je authentieke zelf. Want alleen daar vind je antwoorden, kracht en heling.

Mijn toolbox van technieken
Ontdek de wereld van systemisch werk, (tafel)opstellingen, creatieve werkvormen en intuïtief werken. Laat je meevoeren door de kracht van meditatie, visualisatie en innerlijk kind werk. Ervaar de transformatieve effecten van NLP- en hypnosetechnieken. Ontspan en herstel met relaxatie, ademwerk en lichamelijk werk. Samen creëren we een unieke en krachtige ruimte voor jouw ontwikkeling.

Hoe mooi is het om gewoon mens te zijn
Eigenlijk leer je gewoon mens te zijn. Want door te begrijpen hoe je mens mag en kan zijn én door te ontdekken wie jij werkelijk bent als mens, maak je het leven stukken aangenamer.

Leef een leven dat in lijn is met je diepste zelf
Mijn coaching is een prachtige reis door je mind, body en soul. Het geeft je veerkracht en zelfvertrouwen, brengt rust en harmonie én helpt je vrede te vinden in en met het leven. Het is als thuiskomen in jezelf!

Ik hoef alleen maar te zijn

Naar een gedicht van Bram Vermeulen

Wie kijkt er door mijn ogen
wie ruikt er door mijn neus
wie hoort er door mijn oren
wie voelt er door mijn huid
wie smaakt er met mijn mond
wie weet achter mijn ogen
wie denkt er met mijn hersens
wie maakt de mens die ik nu ben

Eén ding weet ik zeker
mijn verhaal was er eerder
ik ben het resultaat
als ik mezelf wil wezen
is het mijn verhaal waar `t om gaat