Ondernemers dag

Ondernemers dag

Een dag van onthaasten en mogen

Je bent ondernemer, een eigen zaak. Je hebt er keihard voor gevochten. Veel uren in gestoken. En dan kom je oog in oog te staan met de rauwe kant van het leven, de keerzijde van geluk en liefde. Rouw, het overkomt ons allemaal een keer.

Maar wat is rouw nu eigenlijk. Rouw is niet enkel een proces na een overlijden. Rouw is zoveel meer. Rouwen doe je om alles wat niet of nooit was, niet meer is of komen zal. Rouwen gaat om elk verlies. Het verlies of gemis van iets of iemand waar je je emotioneel aan verbonden hebt. Bijvoorbeeld het overlijden van iemand van wie je houdt; het verlies van een partner na een scheiding; verlies van je gezondheid en vitaliteit; het verlies van de hoop op een kind; het verlies van zekerheid of toekomst door financieel tegenslag, faillissement, ….

Als ondernemer moet je doorgaan. Er is geen tijd of ruimte om erbij stil te staan. Dat is begrijpelijk, je hebt ook een eigen onderneming. Geen werk, is geen inkomen. Iemand moet de ballen in de lucht houden, toch?

Tijdens mijn gesprekken als RouwCoach ontmoet ik veel ondernemers die veranderingen, verdriet of verlies meemaken. Met de juiste zorg en aandacht, is er tijdens het ondernemen ook ruimte voor rouwen. Dit maakt dat Chris en ik besloten hebben om een dag te organiseren voor ondernemers met rouw. Maar dan rouw in de ruimste zin van het woord.

Ben jij een ondernemer met een rugzak van een ingrijpende verandering, verdriet of verlies en zou je dit in kleine groep willen aanraken? Dan is deze dag zeker iets voor jou!

Een dag in teken van jou, je verhaal, rouw en rust. Een dag van onthaasten, mogen, verbinden, sparring en herbronnen. Een dag waar niets moet en rouwen mag!

Voel je welkom!

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt.

Reacties zijn gesloten.