+32 496 51 86 34
ilona@mindwellness.be

Ilona Harmeijer

Ik ben Ilona, Hollandse Belg, trotse moeder van 3 kinderen, echtgenote van mijn rots in de branding en een coach voor iedereen die toe is aan verandering, verbetering, innerlijke rust of heling.

Afkomstig uit een ondernemersgezin heb ik geleerd om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Door je niet te veel te laten meeslepen met wat als, stel dat, misschien, omdat, doordat … heb ik verschillende tegenslagen weten te overwinnen.

En dat is wat ik je zo graag wil meegeven. Mijn leven is niet over rozen gegaan, absoluut niet! Maar ik heb, met vallen en opstaan, mijn weg erin gevonden. En als je er klaar voor bent, zal ik je met een warm meevoelend en meelevend hart meehelpen om jouw weg te vinden.

Met een portie Hollandse enthousiasme, openheid, humor en nuchterheid werk ik op een verdiepende manier. Ik wind er geen doekjes omheen en ga respectvol samen met jou je binnenwereld verkennen.

Geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven staan centraal bij mij en mijn coaching. Krachtige woorden waar we allemaal naar streven. Ieder op zijn eigen manier. En ondanks de weg hiernaar toe niet altijd even gemakkelijk is en het leven ons op verschillende manieren kan uitdagen, help ik je graag weer betekenis te geven aan deze krachtige woorden.

Ilona Harmeijer

“PARTNER IN CRIME”

+32 496 28 31 69
chris@mindwellness.be

Chris Halmans

Ik ben een gelukzak eerste klas om te mogen leven met geweldige vrolijke lieve mensen om mij heen, die me telkens laten zien hoe mooi het leven is, in een prachtige omgeving, waar ik helemaal tot rust kom en elke dag mag doen wat ik het liefste doe, waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik moet werken! 

Klinkt dit “too good to be true”? Toch niet! Dat betekent niet, dat er nooit iets fout of mis is gegaan, dat ik geen tegenslagen heb gekend of dat er geen ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest. Maar dat ik een manier heb gevonden om ermee om te gaan.

Wat me opvalt is, dat we tegenwoordig veel als vanzelfsprekend aannemen, terwijl ik inmiddels wel geleerd heb, dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Niet iedereen heeft een liefdevol thuis. Niet iedereen heeft dezelfde kansen in het leven. Niemand ontkomt aan tegenslag, verandering of verlies.

Situaties veranderen, gezondheid verandert, werk verandert, relaties veranderen en mensen veranderen. Hoe ga jij om met die verandering?

Als ik iets voor je kan betekenen, laat het me weten!

ANDERE COACHES WAAR IK WEL EENS MEE SAMENWERK

Ontmoet …

Kinder en Tiener Coach

Kinder en Tiener Coach Mieke

Paarden Therapeut en Coach

Paarden Coach Bea

Muzisch/Creatief Coach

Creatief Coach Marco

Voedingsadvies en voetreflex

Gezondheid Coach Fabienne