Ik ontmoet graag de mens achter die glimlach

Wat ik vandaag de dag doe, komt recht uit mijn hart. Het sluit volledig aan bij wie ik ben.
Op de meest kwetsbare momenten van het leven, reik ik je mijn hand aan om je eigen kracht terug te kunnen vinden. Een zoektocht, een weg, een mooie reis samen. Mag ik een stukje met je meewandelen? 

+32 496 51 86 34
ilona@mindwellness.be

Ik ben Ilona, Hollandse Belg, trotse moeder van 3 kinderen, echtgenote van mijn rots in de branding, dol op fotograferen, decoreren, tekenen en schrijven én een grote liefhebber van de natuur.

Afkomstig uit een ondernemersgezin heb ik geleerd om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Door je niet te veel te laten meeslepen met wat als, stel dat, misschien, omdat, doordat … heb ik verschillende tegenslagen weten te overwinnen.

En dat is wat ik je zo graag wil meegeven. Mijn leven is niet over rozen gegaan, absoluut niet! Ik heb gehuild en gestreden, overleefd en vermeden. Ik heb, met vallen en opstaan, mijn weg erin gevonden. En als je er klaar voor bent, zal ik je met een warm meevoelend en meelevend hart meehelpen om jouw weg te vinden.

Met een portie Hollandse enthousiasme, openheid, humor en nuchterheid werk ik op een verdiepende manier. Ik wind er geen doekjes omheen en ga respectvol samen met jou je binnenwereld verkennen.

Geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven staan centraal bij mij en mijn coaching. Krachtige woorden waar we allemaal naar streven. Ieder op zijn eigen manier. En ondanks de weg hiernaar toe niet altijd even gemakkelijk is en het leven ons op verschillende manieren kan uitdagen, help ik je graag weer betekenis te geven aan deze krachtige woorden.

Warme groetjes, Ilona Harmeijer

Zoveel meer dan Coaching

Wat doen we nog meer
Naast coaching waar ik me vooral mee bezig houd, geeft Chris trainingen bij bedrijven. Denk aan communicatietrainingen, agressieregulatie, conflicthantering, klantgerichtheid, verbetertrajecten etc. Dagelijks verplaatst hij zich door heel Belgie of richting Nederland om een training te geven in bedrijven, ziekenhuizen, vliegveld, beveiligingssector, openbaar vervoer etc.

Webshop Aandenkertje
Samen, Chris en ik, hebben we Webshop Aandenkertje met cadeautjes en kaartjes om iemand te steunen of succes te wensen. Om mensen die een moeilijke, spannende, onzekere, eenzame, verwarde of donkere tijd meemaken te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Rouw Babbel
Soms heb je behoefte om anderen te ontmoeten die net als jij een moeilijke periode meemaken. Wij organiseren uitstapjes en veel meer voor lotgenoten om elkaar te vinden in rouw. Geen praatgroepen, maar delen op een andere manier, door te beleven. Bijvoorbeeld wandelingen, creatief of actief bezig zijn, stilte momenten, proeven en praten, voelen en voeden, retraites en nog veel veel meer!

Een mooi moment
Wij regisseren een mooi moment voor jou en je dierbaren. Dit doen we zoals je wenst en op maat. Precies zoals jij in je hoofd hebt en misschien zelfs nog een tikkeltje meer. We verzorgen, organiseren, presenteren en regelen van a tot z als je hier behoefte aan hebt of vullen aan waar nodig. Dit kunnen herdenkingen zijn, jubileums, vieringen of …

♡♡♡

“PARTNER IN CRIME”

+32 496 28 31 69
chris@mindwellness.be

Chris Halmans

Ik ben een gelukzak eerste klas om te mogen leven met geweldige vrolijke lieve mensen om mij heen, die me telkens laten zien hoe mooi het leven is, in een prachtige omgeving, waar ik helemaal tot rust kom en elke dag mag doen wat ik het liefste doe, waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik moet werken! 

Klinkt dit “too good to be true”? Toch niet! Dat betekent niet, dat er nooit iets fout of mis is gegaan, dat ik geen tegenslagen heb gekend of dat er geen ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest. Maar dat ik een manier heb gevonden om ermee om te gaan.

Wat me opvalt is, dat we tegenwoordig veel als vanzelfsprekend aannemen, terwijl ik inmiddels wel geleerd heb, dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Niet iedereen heeft een liefdevol thuis. Niet iedereen heeft dezelfde kansen in het leven. Niemand ontkomt aan tegenslag, verandering of verlies.

Situaties veranderen, gezondheid verandert, werk verandert, relaties veranderen en mensen veranderen. Hoe ga jij om met die verandering?

Als ik iets voor je kan betekenen, laat het me weten!

Ontdek er alles over