Ik ontmoet graag de mens achter die glimlach

Wat ik vandaag de dag doe, komt recht uit mijn hart. Het sluit volledig aan bij wie ik ben.
Op de meest kwetsbare momenten van het leven, reik ik je mijn hand aan om je eigen kracht terug te kunnen vinden. Een zoektocht, een weg, een mooie reis samen. Mag ik een stukje met je meewandelen? 

+32 496 51 86 34
ilona@mindwellness.be

Dit ben ik

Ik ben Ilona, Hollandse Belg, trotse moeder van 3 kinderen, echtgenote van mijn rots in de branding, dol op ontwerpen, schrijven, fotograferen, inrichten en decoreren, een échte dierenvriend én een grote liefhebber van de natuur.

Afkomstig uit een ondernemersgezin heb ik geleerd om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Door je niet te veel te laten meeslepen met wat als, stel dat, misschien, omdat, doordat … heb ik verschillende tegenslagen weten te overwinnen.

En dat is wat ik je zo graag wil meegeven. Mijn leven is niet over rozen gegaan, absoluut niet! Ik heb gehuild en gestreden, overleefd en vermeden. Ik heb, met vallen en opstaan, mijn weg erin gevonden. En als je er klaar voor bent, zal ik je met een warm meevoelend en meelevend hart meehelpen om jouw weg te vinden.

Met een portie Hollandse enthousiasme, openheid, humor en nuchterheid werk ik op een verdiepende manier. Ik wind er geen doekjes omheen en ga respectvol samen met jou je binnenwereld verkennen.

Geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven staan centraal bij mij en mijn coaching. Krachtige woorden waar we allemaal naar streven. Ieder op zijn eigen manier. En ondanks de weg hiernaar toe niet altijd even gemakkelijk is en het leven ons op verschillende manieren kan uitdagen, help ik je graag weer betekenis te geven aan deze krachtige woorden.

Warme groetjes, Ilona Harmeijer

“Partner in crime”

+32 496 28 31 69
chris@mindwellness.be

Chris Halmans

Ik ben een gelukzak eerste klas om te mogen leven met geweldige vrolijke lieve mensen om mij heen, die me telkens laten zien hoe mooi het leven is, in een prachtige omgeving, waar ik helemaal tot rust kom en elke dag mag doen wat ik het liefste doe, waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik moet werken! 

Klinkt dit “too good to be true”? Toch niet! Dat betekent niet, dat er nooit iets fout of mis is gegaan, dat ik geen tegenslagen heb gekend of dat er geen ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest. Maar dat ik een manier heb gevonden om ermee om te gaan.

Wat me opvalt is, dat we tegenwoordig veel als vanzelfsprekend aannemen, terwijl ik inmiddels wel geleerd heb, dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Niet iedereen heeft een liefdevol thuis. Niet iedereen heeft dezelfde kansen in het leven. Niemand ontkomt aan tegenslag, verandering of verlies.

Situaties veranderen, gezondheid verandert, werk verandert, relaties veranderen en mensen veranderen. Hoe ga jij om met die verandering?

Als ik iets voor je kan betekenen, laat het me weten!

Ik werk graag samen met deze kanjers …

Voedingsadvies/voetreflex

Fabienne

Muzisch/Creatief Coach

Marco

Kinder en Tiener Coach

Mieke