Outdoor coaching

De magie van de natuur en de kracht van wandelen en praten

Ga je mee naar buiten
Ik nodig je graag uit om met me mee naar buiten te gaan. Om te genieten van de natuur en haar geluiden. Om even te ontsnappen aan de drukte en snelheid van het leven. Om even stil te kunnen staan bij jezelf en het leven.

Van je hoofd naar je gevoel
Buiten zijn geeft je zuurstof, verfrist je geest en brengt je van je hoofd naar je gevoel. Het verzacht je lichaam, ontspant je geest, geeft je energie en een voldaan gevoel.

Een andere kijk op dingen
De natuur zorgt voor positieve gevoelens en geeft je een andere kijk op dingen. Het helpt je ontsnappen uit het web van je denken, verheldert en verruimt je geest en verbetert je denkvermogen. Bewegen brengt een beweging vanbinnen als je vastzit en helpt je vooruit.

Let’s walk and talk
Wandelen maakt het praten stukken gemakkelijker. Door de natuur te verbinden met mijn coachtechnieken worden het mooie gesprekken van ziel naar ziel en van hart tot hart. Puur, oprecht en verhelderend.

Bewegen brengt beweging vanbinnen als je vastzit

Een gesprek in de natuur
Als alles om je heen in beweging is, is het tijd om stil te staan. Als alles om je heen stilstaat, is het tijd om in beweging te komen.

Wandelen en praten

Een coachgesprek tijdens het wandelen, waarbij we de diepte in gaan voor antwoorden, inzichten en verheldering. Eventuele technieken die het gesprek zouden kunnen ondersteunen, worden gewoon toegepast in de buitenlucht. Dit werkt zelfs heel verhelderend en net zo effectief als binnen. We maken tijd om stil te staan bij jezelf en het leven. Wandelen en praten is een fijne manier van coachen.

Buiten zitten en praten

Met ieder ons stoeltje (waar ik voor zorg), gaan we op zoek naar een mooi rustig plekje voor een verdiepend coach gesprek over eender wat jij wilt. Dit kan gaan over de zoektocht in jezelf, een verlies of verandering, een tegenslag of juist een uitdaging. Met de natuur als setting voor ons gesprek, laten we ons meenemen in haar geluiden, rust, stilte, eenvoud en kracht. We vinden er antwoorden en ontspanning.

Mee wandelen

Een mooi gesprek, iets dieper dan normaal, waarbij jij, je verhaal en rust centraal staan. Ik ontdek graag wie je bent, wat je doet en wat je verhaal is. Hoe je met de impact van het leven om probeert te gaan en wat je drive is. Je gedachten en gevoelens. Ze mogen er allemaal zijn. Mijn vragen geven je een andere kijk op bepaalde dingen en helpen je vooruit. Een goede babbel met een positieve werking.

Ga je mee naar buiten voor een walk & talk

Waar gaat het door
Alle outdoor gesprekken gaan door bij mij, in de Herckenrode bossen ofwel op een locatie in een straal van 10-15 kilometer. Soms kom ik op locatie. We stemmen dit onderling even op voorhand af.

We nemen onze tijd
We nemen onze tijd en kijken niet te veel op de klok. De duur hangt af van het tempo, het weer en hoe lang je zelf wilt weg zijn. Kleed je zeker naar het weer, doe schoenen aan die vies mogen worden en neem wat te drinken mee voor onderweg. 

Iemand meenemen
Wil je graag iemand of meerderen meenemen? Dat kan altijd. Hoe en wat bespreken we samen even vantevoren.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Om niet onnodig tijd te verspillen, kan je direct je eigen afspraak plannen in mijn online agenda. Alle tarieven kun je hier terugvinden