MindWellness
Je leest nu ...
Wandel Coaching
0

Wandel Coaching

Jouw mind en de magie van de natuur

De natuur brengt je rust
Kom je ook graag buiten, in de natuur? Ga je er dan ook helemaal in op of ben je daar helemaal niet mee bezig? Ik nodig je graag uit om met me mee naar buiten te gaan. Om te genieten van de natuur en haar geluiden. Om even te ontsnappen aan de drukte en snelheid van het leven. Om even stil te kunnen staan bij jezelf en het leven.

Van je hoofd naar je gevoel
Buiten zijn geeft je zuurstof, verfrist je geest en brengt je van je hoofd naar je gevoel. Het verzacht je lichaam, ontspant je geest, geeft je energie en een voldaan gevoel.

Een andere kijk op dingen
De natuur zorgt voor positieve gevoelens en geeft je een andere kijk op dingen. Het helpt je ontsnappen uit het web van je denken, verheldert en verruimt je geest en verbetert je denkvermogen. Bewegen brengt een beweging vanbinnen als je vastzit en helpt je vooruit.

Let’s walk and talk
Wandelen maakt het praten stukken gemakkelijker. Door de natuur te verbinden met mijn coachtechnieken worden het mooie gesprekken van ziel naar ziel en van hart tot hart. Puur, oprecht en verhelderend.

En weet je wat echt leuk is 
Een wandeling heel vroeg in de ochtend, net als de natuur ontwaakt en de dag begint. De zon zien opkomen en de rust en stilte van de natuur opsnuiven tijdens een mooi coach gesprek. Het geeft je energie, inzichten en zin om aan je dag te beginnen. Lijkt dat je iets? Laat het me weten en we bespreken samen even hoe en wanneer we dit door zullen laten gaan.

Vroege ochtend wandeling

Vertrektijden tussen 6u30 en 8u00

Ga je mee voor een Walk &Talk

Waar gaat het door
Alle outdoor gesprekken gaan door bij mij, in de Herckenrode bossen ofwel op een locatie in een straal van 10-15 kilometer. Soms kom ik op locatie. We stemmen dit onderling even op voorhand af.

We nemen onze tijd
We nemen onze tijd en kijken niet te veel op de klok. De duur hangt af van het tempo, het weer en hoe lang je zelf wilt weg zijn. Kleed je zeker naar het weer, doe schoenen aan die vies mogen worden en neem wat te drinken mee voor onderweg. 

Iemand meenemen
Wil je graag iemand of meerderen meenemen? Dat kan altijd. Hoe en wat bespreken we samen even vantevoren.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt.