Tijd, écht tijd voor jezelf

Een dag ‘me-time’ met aandacht voor persoonlijke groei. Ongestoord induiken in dat wat je wilt helen, verbeteren, veranderen, verzachten of begrijpen. Een dag voor jou alleen gevuld met coaching, thema opstellingen, meditatie en visualisatie, wandelen of energetisch werk.

Het is zo fantastisch om tijd te krijgen en te nemen voor jezelf. Want dat is iets wat we niet echt doen, toch? Tenminste als ik naar mezelf kijk, dan heb ik geleerd om maar door te gaan. Vooral niet te lang ergens bij stil blijven staan. Gevoelens, leuk hoor, maar ze helpen je niet vooruit. Maar wel eindeloos piekeren en malen. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist, totdat ik het anders leerde ….

En niet alleen met kleine dingen, ook met verandering, verlies of tegenslag dacht ik goed om te gaan. Maar als je altijd maar doorgaat en niet stilstaat bij je gevoelens, ga je er helemaal niet mee om. Je gaat eroverheen. Je slaat eigenlijk een paar stappen over. Stappen die heel belangrijk zijn en die ik je graag wil laten zien en voelen.

Op een liefdevolle en respectvolle manier raken we dat aan wat jij graag wilt aanraken. We maken ruimte er te mogen zijn, om te voelen en te begrijpen. Om te herkennen en te ontdekken. Een mooie dag met diepgang en luchtigheid, een lach en een traan, rust en puurheid. Een dag waarin jij centraal staat!

Een dag met

➤ liefdevolle aandacht voor jou

➤ ruimte voor je verhaal

➤ mooie gesprekken

➤ ademruimte en rust

➤ veelzijdige technieken

➤ beweging in de natuur

➤ lunch, drankjes en tussendoortjes

Wat neem je mee naar huis

➤ een ontspannen jij 

➤ een geïnspireerde jij

➤ handvatten, tips en tools

➤ een mooie memorabele dag

Wat breng je mee

➤ een jij precies zoals je nu bent

➤ wandelschoenen

➤ jas of regenjas

Wat en hoe

Deze dag begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 16 uur/16.30 uur. Alles is verzorgd. In principe is dit een dag voor jou alleen, maar soms is het ook een idee om dit samen te doen. Om wat voor reden dan ook. Ook dat is mogelijk.

Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, neem ik van te voren telefonisch contact met je op. Ik hoor graag waarom je deze dag wilt ervaren, wat je eruit wilt halen en wat je ervan verwacht. Samen bekijken we of dit iets is voor jou.

Deze dag kost je €330. Wil je dit samen doen, dan betaal je per persoon €199 (excl BTW voor bedrijven)

Lijkt het je wat om op deze manier met jezelf aan de slag te gaan? Vul dan het formulier in en laat me zeker even weten welke dagen je telefonisch bereikbaar bent.

Interesse