Exclusief individueel dagretraite

Als gedreven ondernemer of verantwoordelijk professional heb je ongetwijfeld ontelbare uren en enorme inzet gestoken in je werk. Je hebt uitdagingen overwonnen en successen behaald. Op sommige momenten rende je zo hard voorbij jezelf en je eigen leven met haar impact, dat je vergat te pauzeren en op adem te komen. En dan sta je plotseling oog in oog met de keerzijde van al die inspanningen. Je lichaam en geest smeken om rust. Het is nu tijd om het allerbelangrijkste in dit hele proces te koesteren: jijzelf.

Wij hebben iets heel bijzonders voor je in petto, iets waarvan we zeker weten dat je ervan zult genieten. Een dag die volledig om jou draait met alles wat er is, was of komen zal. Een dag waarop we bewust de tijd nemen om te vertragen en één te worden met rust en je innerlijke kracht.

Tijdens deze dag kun je genieten van een rustgevende wandeling, momenten van stilte en ademhaling, diepgaande meditaties en inspirerende gesprekken. We zullen een scala aan technieken verkennen die rechtstreeks tot de kern van je wezen gaan. We richten ons op het heden en de toekomst en werpen ook een blik in het verleden om te begrijpen wat eraan voorafging. We geven je hart een stem om datgene wat onuitgesproken is te verwoorden.

Kortom een inspirerende dag van zelfzorg, zelfontdekking, zelfliefde en zelfvernieuwing. Een dag van totale onthaasting, zielsherbronning, mentale rust en het ontdekken van innerlijke kracht.

Deze dag wordt geleid door Ilona. Met haar open-minded, sensitieve en soms ook wat uitdagende coachingstijl, waarbij ze niet om de hete brij heen draait, neemt ze je mee op jouw persoonlijke reis waar jij gewoon jij mag zijn.

Gun jezelf deze herbronnende inspirerende zelfzorgdag!