Relax en kom tot rust

Ontspan, adem en ben

Het leven
Het leven is een groot avontuur met onverwachte wendingen, toevalligheden, meevallers, struikelblokken en scherpe bochten. Soms goed te behappen, andere momenten iets te hevig. We ondergaan het en proberen er zo goed mogelijk mee om te gaan, toch?

Rust
Vaak hoor ik dat rust is wat iemand nodig heeft. Rust vanbinnen, rust in het hoofd, rust in het lichaam, rust in de emotiewereld. Voor mij is rust een bepaalde zachtheid, ruimte, helderheid en puurheid om mezelf te kunnen zijn en blijven. Wat betekent rust voor jou?

Hoe vind je rust
Deze rust haal ik uit de natuur en uit stilte. Ik vind haar met mediteren, muziek, schrijven, fotografie, inrichten en creatief bezig zijn. En door verbinding met dierbaren en dieren om me heen. Ik voel dan een soort van liefde in me. Dat, wat er ook is, het oké zal zijn. 

Vanuit rust komt kracht
Ik noem dat gevoel mijn kracht. Mijn kracht om met het leven en de impact ervan om te kunnen gaan. Wat ik voel, mag er zijn. Ik hoef dat niet te analyseren. Wat er komt, zal komen. Ik kan dat niet altijd veranderen. Ik durf me mee te laten nemen in de stroming van het leven en vertrouw erop dat het ooit wat beter zal zijn. 

Vind je eigen rust
En dat wil ik je graag leren, rust vinden. Rust in jezelf en met jezelf. In het leven en met het leven. Rust om stevig in je schoenen te staan. Om je levenskwaliteit te vergroten.

Hoe
Samen bekijken we wat het is dat je nodig hebt en hoe we dat vorm kunnen geven. Ik heb een toolbox voor rust en ik werk samen met mensen die ook een toolbox hebben. Er zal vast iets voor je tussen zitten.

Heb ik je weten te triggeren

Kom tot rust
Soms is het wel eens fijn om een uurtje niets anders te hoeven, dan even tot rust te komen. Iets waar je zelf misschien weinig tijd voor vrij maakt, of wat niet lukt. Vaak lukt het je beter als iemand je helpt en begeleidt.

Hoe
Na een kort inleidend gesprekje is het tijd voor stilte. We maken plaats voor rust. Het enige dat jij hoeft te doen is je ogen te sluiten, de rest doe ik. Ik begeleid je met mijn woorden en technieken.

Relaxatie technieken
Met een mix van meditatie-, ademhalings- en hypnosetechnieken en lichamelijk werk neem ik je graag mee op reis in jezelf, in je hoofd en lichaam om te verzachten en je weg naar je rust te vinden.

Nu even jij
Een momentje van niets moeten, genieten, proberen, ontspannen, verzachten, bewustwording, leren en ontdekken.

Afspraken
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals!

Rust op Recept in groep

Individueel en ook samen
Meestal werk ik individueel met je, gewoon om je dat te kunnen geven waarnaar je op zoek bent. Maar ik werk ook graag rondom rust in groep. Een retraite, een meditatie, een wandeling, een relaxatie, een workshop, of ….

Volg me op
Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hieronder aan of volg me op social media. Je mag ook altijd even contact met me opnemen om te horen naar de mogelijkheden.