Rouw begeleiding

Ruimte voor rouw

Rouwen om
Je rouwt om iets dat niet meer is of nooit meer zal zijn, om iets dat was en nu anders is.

Rouwen en leven
Rouwen is leren omgaan met een leven dat ingrijpend veranderd is door een onomkeerbaar verlies van iets of iemand waar je veel waarde aan hecht. Rouw neem je mee, waar je ook bent of naartoe gaat.

Omgaan met je rouw
Hoe je omgaat met een verlies, weet je niet vantevoren. Begeleiding is een hulpmiddel bij een rouwproces. Het helpt je om te doorvoelen, om gedachten te verwoorden, gevoelens te bespreken en om ontdekken dat rouw persoonlijk is.

Ieder verlies
Rouw begeleiding is voor eender welk verlies, klein of groot. Verborgen of stil. Lang geleden of recent. We maken ruimte voor je rouw en kijken niet te veel op de klok. Een gemiddeld gesprek duurt 1½ tot 2 uur. Meer lezen, klik hier

Aandacht voor je verlies
Je bent welkom met alles wat er is, was en komen gaat. Met je gedachten en gevoelens, je angsten en je verdriet. Je bent welkom steeds weer. Niets is te veel, niets is verkeerd. Het is zoals het is en dat is oke.

Onze gesprekken
Ik luister en ik vraag. Ik hoor en zie. Ik voel en geef terug. Ik luister steeds weer. Soms ben ik stil en laten we de stilte er ook zijn. Samen maken we ruimte voor kwetsbaarheid en gaan we stap voor stap op zoek naar veerkracht.

Afspraken kunnen gemaakt worden online
Om niet onnodig tijd te verspillen, kan je direct je eigen afspraak plannen in mijn online agenda. Alle tarieven kun je hier terugvinden