Coaching is zoveel meer

Coaching is zoveel meer dan simpelweg vragen stellen, luisteren en instemmend knikken. Het is een diepgaand proces dat gepaard gaat met zowel vreugde als verdriet. Het is een reis van ontdekken, begrijpen, verwerken, ervaren en groeien.

Als coach ben ik niet alleen een gids, maar ook een luisterend oor, een bron van inspiratie en motivatie, en soms zelfs een troostende schouder om op te leunen.

Mijn coaching is een reis waarin we samen je landschap van nu, het verleden en de toekomst gaan verkennen. We ontdekken patronen, verborgen schatten, valkuilen, schaduwzijdes, kwetsbaarheid en kracht! Ik help je obstakels overwinnen, verdriet en verlies doorvoelen en stappen zetten naar groei en heling.

Ik begeleid iedereen die wil werken aan zichzelf. Ik ben geen therapeut of psycholoog, ik ben coach. Ik los geen problemen op, stel geen diagnoses vast, ben niet medisch geschoold en geef je geen advies.

Je kan bij mij terecht voor persoonlijke groei, verdriet & verlies, meer zelfzorg, zelfliefde, zelfvertrouwen of (veer)kracht.

Ik ontmoet je graag!

Warme groetjes, Ilona