Coach Cursus

Coach Cursus

4 daagse Cursus – Coachen bij Rouw & Verlies

Wil jij leren hoe je een sereen gesprek kunt voeren? Sereen kunt coachen of begeleiden? Dan ben je bij MindWellness aan het juiste adres. Onze 4-daagse Rouw & Verlies cursus is ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden en het inzicht om sereen te communiceren en anderen te coachen of begeleiden in tijden van rouw en verlies. Deze cursus biedt een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen als een empathische en doeltreffende ondersteuner in moeilijke momenten. Want rouw is zoveel meer dan de dood. Rouwen doe je om iets dat niet meer is of nooit meer zal zijn, om iets dat was en nu voor altijd anders is. 

Bij MindWellness geloven we dat het vermogen om sereen te communiceren en te begeleiden een waardevolle kwaliteit is, niet alleen in professionele contexten, maar ook in ons persoonlijke leven. Wij zullen je voorzien van de nodige kennis en praktische tools om dit te bereiken.

Tijdens deze vier dagen zullen we dieper ingaan op de nuances van rouw en verlies, de psychologie erachter en hoe je dit begrip kunt toepassen in je communicatie en begeleiding. We zullen ook de nadruk leggen op zelfreflectie en persoonlijke groei, omdat het belangrijk is om je eigen emoties en reacties te begrijpen om anderen effectief te kunnen ondersteunen.

Dit is geen gewone cursus. We bieden een sfeer van sereniteit en begrip waarin je kunt leren, oefenen en groeien. Samen zullen we de kunst van medeleven en sereen begeleiden omarmen, zowel voor jezelf als voor anderen. Schrijf je in voor onze 4-daagse Rouw & Verlies cursus en ontdek hoe je een verschil kunt maken in het leven van mensen in rouw.

Bij interesse
Mocht je interesse hebben, dan hebben wij op voorhand graag eerst even telefonisch contact met je om te kijken of de cursus inderdaad voldoet aan de verwachtingen.

Reacties zijn gesloten.