Een luisterend oor

Stille vriendschap, serene gesprekken

Jij en je verhaal
Soms heb je gewoon eens behoefte aan een luisterend oor zonder oordeel, verwachting of goed bedoeld advies … van iemand die niet te dichtbij staat, je omarmt en je de ruimte geeft om alles te delen. 

Stille vriendschap
Je bent welkom om je verhaal te delen, steeds weer. Rouw kent geen tijd en heeft geen handleiding. Het komt zoals het komt. Dat begrijp ik.

Sereen gesprek
Ik luister oprecht naar je. Stel je zo nu en dan een vraag, gewoon uit belangstelling. Ik ben niet bang om iets aan te raken of ergens dieper op in te gaan. Ik ontdek graag hoe het écht met je gaat en wat er werkelijk gebeurt bij je. 

Ieder verlies 
Oud verlies, nieuw verlies, verborgen verlies, stil verlies, onzichtbaar verlies, intens verlies, onzeker verlies, groot verlies, verwacht verlies, onverwacht verlies etc …. 

Alle leeftijden
Deze gesprekken zijn voor jong en oud, alleen en samen.

Een luisterend oor, geen therapie
Zie dit gesprek als een goede babbel, een luisterend oor, een momentje om je verhaal te kunnen delen, zo vaak als je wilt en net zo lang als je daar behoefte aan hebt. Merk je dat je wat extra ondersteuning kan gebruiken in je rouw proces, dan is een rouw gesprek beter voor je.

60 max 75 minuten gesprek
Eenmalig of met regelmaat, gewoon als je daar behoefte aan hebt.

Afspraken
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals!

Sereen gesprek, een luisterend oor
individueel €50 – 2 personen of meer €70