Diep vanbinnen weet jij zelf wat het beste is voor jou. Kunst is om hiernaar te luisteren

Wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf
Als coach help ik je niet door je te adviseren, maar door jou te leren luisteren naar je gevoelens en deze te leren begrijpen, deze in de juiste context te plaatsen en te ontkrachten. Ik ga uit van het zelfherstellend vermogen van de mens. Want onbewust weet jij heel goed wat het beste is voor jou.

Leer jezelf kennen als mens
Ik werk met je vanuit het hart en op verschillende niveaus. Mentaal door verdiepende gesprekken, emotioneel door gevoelens en emoties begrijpen, fysiek door bewust te zijn van je lichaam en spiritueel door te werken met het bewustzijn, waardoor je intuïtie zich ontwikkelt.

Resultaat
Dit alles zorgt ervoor dat je jezelf en de ander beter gaat begrijpen en meer rust kunt vinden. Het zorgt voor veerkracht en zelfvertrouwen. Je staat steviger in je schoenen, je maakt keuzes die in lijn liggen met wat jij wilt, waarbij je de regie pakt om jouw levensgeluk en die van anderen te verhogen.

Meer dan praten
Coaching is zoveel meer dan praten en vragen. Het is ook luisteren, goed luisteren. Voelen, doorvragen en samenvatten. Feedback geven, focussen en respectvol spiegelen en confronteren. Coaching is zoveel meer dan woorden. Het is een gesprek van hart tot hart en van ziel naar ziel.

Technieken
Door ervaren en leren, bijscholingen en opleidingen heb ik mij weten te ontwikkelen en pas ik tijdens de gesprekken veelzijdige technieken toe om je nog beter te helpen bij je proces.

Veelzijdige efficiënte technieken

Luister naar het fluisteren van je lijf

Stap uit je hoofd en maak verbinding met jezelf. Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, je ervan bewust bent en voelt, hoe meer je in contact bent met jezelf én de ander.

Emotioneel lichaamswerk is een techniek om je lichaam te leren kennen en te begrijpen wat er gebeurd, wat je voelt, wat je prikkelt, wat je onaangename gevoelens geeft, welke patronen je lichaam heeft, wat je vasthoudt … je wordt je bewust van wat je eerder nog niet voelde.

Het leert je open te staan voor je gevoeligheid, voor de rijkdom aan sensaties en emoties. Je leert je emoties voelen, accepteren en uiting geven aan wat er in je leeft. Je leert om steeds beter je verstand en je bewustzijn erbij te betrekken. Kortom je wordt je bewuster van signalen en van jezelf.

Alle technieken kunnen ook als losse sessie toegepast worden.

Is dat iets voor jou? Stuur me een mail en ik neem contact met je op