MindWellness
Je leest nu ...
Training & Coaching in bedrijven
0

Training & Coaching in bedrijven

Coaching is een win-winsituatie voor het bedrijf zelf als voor de mens in het bedrijf

Moeilijke periode bij een werknemer
Stel je voor, een werknemer loopt tegen bepaalde issues aan, maakt een moeilijke periode mee of gaat gebukt onder stress en voelt zich op een gegeven moment zo slecht dat hij/zij zich ziek meldt. Niet even, maar best wel lang.

Menselijk ondernemen
Je kan afwachten tot de werknemer de werkzaamheden weer hervat, maar je kan ook iets doen en voor diegene betekenen. Door hem of haar te motiveren zichzelf te vinden of te herontdekken.

Coaching als ondersteuning
Hoe waardevol zou het zijn als je je mensen de mogelijkheid biedt om naar een life of rouw coach te gaan. Niet alleen als de nood hoog is, maar ook preventief.

Coaching verhoogt de veerkracht
Door de druk van de ketel te halen en met wat oprechte aandacht, vergroot je de veerkracht. Goede coaching kan (langdurig) ziekteverzuim voorkomen en heeft een positieve invloed op inzet en prestaties. 

Coaching versterkt teams 
Niet alleen individueel, maar ook voor het bedrijf heeft coaching een positief effect. Issues worden eerder aangekaart, besproken en opgelost. Door de teamspirit te verbeteren, til je je bedrijf naar een hoger niveau.

Trainingen op maat voor bedrijven, zorgsector, beveiligingsbranche of scholen

Een training op maat gemaakt
Een training rondom communicatie, talenten, klantgerichtheid, agressie regulatie, conflicthantering of een verandertraject, daar kan Chris je heel goed bij ondersteunen.

Ervaring en kennis
Sinds 2008 geeft Chris dagelijks trainingen in bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, transportsector, scholen of de beveiligingssector in zowel België als Nederland. Zijn focus ligt op verbetering, welbevinden en verbinding in teams én tussen werkgever en werknemers.

MindWellness in jouw bedrijf

Wij en jij
Wij denken graag met je mee voor coaching, rouw begeleiding of een training. Helemaal op maat en naar wens. In groep en/of individueel. Van dauwtrappen tot avondsessies, door de weeks of in het weekend.

Tijd voor een kop koffie
Zullen we tijdens een kop koffie of thee eens bekijken hoe we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Gewoon vrijblijvend, ontdekkend en informatief.

Wij ontmoeten je graag
Chris & Ilona