MindWellness
Je leest nu ...
Trajecten
0

Trajecten

Een traject is een duurzame en waardevolle investering in jezelf

Verlies jezelf niet
Word je overspoeld door een verlieservaring óf door een burn-out, stress, verandering of teleurstelling én ben je je veerkracht en balans hierdoor wat kwijt? Ik reik je graag mijn coachende hand aan.

Vind je kracht
Wat je verhaal ook is, welke vraag je ook hebt, ik luister naar je. Naast een luisterend oor bied ik inzicht en bovenal praktische tools, waarmee je zelf verder kunt werken aan verlichting, herstel en zelfzorg.

Gun jezelf tijd
Dit heeft tijd nodig en omdat ik weet hoe gemakkelijk het is om iets op zijn beloop te laten, wil ik graag een traject met je aangaan. Door deze verbinding creëren we het beste resultaat.

MindWellness Traject
In 3, 5 of 7 sessies werken we op verschillende vlakken constructief en verdiepend aan jouw hulpvraag. Het wordt een reis door je mind, body en soul. We nemen de tijd voor onze gesprekken en kijken niet te veel op de klok. (indoor en/of outdoor)

Het (P)uur Traject
Elke 2 weken een uurtje, vaak ietsjes langer, gaan we samen aan de slag. Kort en krachtig werken we aan dat waar je behoefte aan hebt. No-nonsense en zonder blabla, diepgaand en to the point. (indoor en/of online)

Samen geven we vorm aan je verhaal
Ik inspireer je graag met mijn kennis, ervaring, coaching, tips & tools en persoonlijke opvolging gedurende het hele traject. Tussendoor ben ik bereikbaar en hoor ik graag hoe het écht met je gaat.

De klik die belangrijk is
Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt kunnen vormen van wie ik ben en wat ik doe. Voor mij is de klik die we hebben het allerbelangrijkste. Is die klik er, dan kunnen we beginnen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. 

Kies je traject

Trajecten
MindWellness Traject
1½ tot 2 uur, binnen, buiten of online, inclusief persoonlijke opvolging, tips & tools
3 sessies in 2 maanden
€360
5 sessies in 4 maanden
€550
7 sessies in 6 maanden
€740
in bedrijven
op maat
factuur op bedrijf
prijzen excl btw
(P)uur Traject
± 1 uur, binnen of online, inclusief persoonlijke opvolging, tips & tools
3 sessies in 6 weken
€210
5 sessies in 10 weken
€340
7 sessies in 4 maanden
€470
in bedrijven
op maat
factuur op bedrijf
prijzen excl btw

Zullen we eraan beginnen

Hoe gaan we aan de slag
Als je een keuze hebt gemaakt over welk traject je wilt volgen en akkoord bent met het tarief,dan mag je mij via onderstaand contactformulier op de hoogte brengen. Je ontvangt van mij een bevestiging met de factuur, een link naar mijn online agenda voor dit traject en een code voor de korting bij de webshop. Vervolgens plan je zelf alle afspraken direct in.