Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen

Coachen is zoveel meer dan praten. Het gaat verder dan woorden, voorbij het bekende of onuitgesprokene. Als intuïtieve Life coach ga ik samen met jou op zoek naar wie je werkelijk bent voor meer inzichten en antwoorden, bewustwording, kracht, acceptatie, innerlijke rust en vrede.

Tijdens de sessie werk ik graag met het hart en je onderbewustzijn. We stappen uit het hoofd en maken contact met je gevoel. Gewoon omdat dit je helpt je gevoelens te verwoorden en om je antwoorden te vinden.

Hoe doe ik dat? Hieronder leg ik je graag in het kort een aantal technieken uit. Technieken die je laten zien en voelen wat er in je speelt, bewust of onbewust. Het helpt je begrijpen en verduidelijken. Ze helpen je vooruit. Ze maken je bewust van dat wat je onbewust tegenhoudt, terugtrekt, belemmert of met je meedraagt.

Ik begeleid je graag in dit transformatieproces. Voel je vrij om je aan te melden voor een sessie met één van deze technieken.

De kracht van stilte

Stilte, maar dan ook echt stilte om je heen. Niets horen, niet afgeleid worden, helemaal niets. Een stilte waardoor er ruimte wordt gemaakt voor een aangenaam gevoel van rust in jezelf. Een stilte in je hoofd en een ontspannen lichaam. Kan jij je dat voorstellen?

Natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Dit is iets wat je moet trainen. Met behulp van de autogene training, meditatie en andere ontspanningstechnieken kun je leren genieten van deze stilte. Een moment van rust, van niets moeten en niets doen, een oplaadmomentje … iets wat iedereen nodig heeft!

De kracht van stilte wordt vaak onderschat. In stilte vind je antwoorden op kleine en grote levensvragen. Want stilte helpt je ontstressen en zorgt ervoor dat je hersenen beter functioneren. Stilte helpt je rust en vrede te vinden in en met jezelf. Ont-moet jezelf in stilte!

Ik hoef alleen maar te zijn

Wie kijkt er door mijn ogen
wie ruikt er door mijn neus
wie hoort er door mijn oren
wie voelt er door mijn huid
wie smaakt er met mijn mond
wie weet achter mijn ogen
wie denkt er met mijn hersens
wie maakt de mens die ik nu ben

Eén ding weet ik zeker
mijn verhaal was er eerder
ik ben het resultaat
als ik mezelf wil wezen
is het mijn verhaal waar `t om gaat

Naar een gedicht van Bram Vermeulen

Vertel me je verhaal