“Mag ik een stukje met je meewandelen?

Ik ontmoet graag de mens achter die glimlach.

Ilona Harmeijer

Wandelen verbindt

Rust in jezelf en vrede met het leven, dat is iets waar ik je graag bij help. Door de druk van de maatschappij, de snelheid van het leven en de impact ervan, vergeten we vaak om stil te staan bij ons zelf, bij wat we écht nodig hebben. We vergeten te luisteren naar de signalen van ons lichaam.

Ik ben heel benieuwd hoe jij rust vindt in je dagelijks leven. Wat je in balans houdt. Vertel me je verhaal, vertel me alles tijdens een wandeling en ik coach je naar inzichten en bewustwording. Antwoorden of verheldering.

Waarom wandelen? Wandelen verbindt lichaam en geest. De magie van de natuur brengt je terug naar jezelf. Het prikkelt al je zintuigen, verfrist je geest, verruimt je blik, geeft energie en verzacht je lichaam. Je gaat van je hoofd naar je gevoel.

Gesprekken van ziel naar ziel en van hart tot hart. Puur, oprecht en verhelderend.

Ik nodig je uit om met me mee te gaan wandelen. gewoon om jezelf weer te ontmoeten, letterlijk en figuurlijk.

Alle wandelingen gaan door hier in de omgeving van de praktijk, het Haspengouw. Als we de poort uitlopen vinden we al snel leuke wandelingen door velden en bossen, over paden en wegen. 

We wandelen ongeveer 1½ tot 2½ uur door weer en wind. De duur hangt af van het tempo, het weer en hoever je zelf wilt wandelen. Kleed je zeker naar het weer, doe schoenen aan die vies mogen worden en neem wat te drinken mee voor onderweg. 

Heel soms plan ik wandelingen op locatie. Interesse? Volg me dan op social media of check met regelmaat de site.

Wil je graag iemand of meerderen meenemen met wandelen? Leuk, geen enkel probleem. Hoe en wat bespreken we samen even vantevoren.

Wandel je een keertje mee?

Wandel Coaching

Een coachgesprek tijdens het wandelen, waarbij we de diepte in gaan voor antwoorden, inzichten en verheldering. Eventuele technieken die het gesprek zouden kunnen ondersteunen, worden gewoon toegepast in de buitenlucht. Dit werkt zelfs heel verhelderend en net zo effectief als binnen. We maken tijd om stil te staan bij jezelf en het leven. Wandelen en praten is een fijne manier van coachen.

MeeWandelen

Een mooi gesprek, iets dieper dan normaal, waarbij jij, je verhaal en rust centraal staan. Ik ontdek graag wie je bent, wat je doet en wat je verhaal is. Hoe je met de impact van het leven om probeert te gaan en wat je drive is. Je gedachten en gevoelens. Ze mogen er allemaal zijn. Mijn vragen geven je een andere kijk op bepaalde dingen en helpen je vooruit. Een oprecht gesprek met een positieve werking.

GroepsWandelingen

Samen met anderen wandelen voor herkenning, steun, troost, inzichten en begrip. Je ontmoet lotgenoten waarbij je tijdens de wandeling mee in gesprek kunt gaan. Je mag ook deelnemen om te genieten van de wandeling en de natuur. Deze wandelingen zijn zonder groepsgesprek. Je bent welkom. Wij ontvangen je op voorhand graag met koffie/thee of water en wat lekkers.

Vragen?

Wandelen