Ik hoop dat ik je met zoveel meer mag inspireren

Je bent welkom voor iedere uitdaging en elk probleem, voor tips en ideeën, quotes, gedichten, wijsheden of om je verhaal te delen …

Ik hoop dat je …

Ik hoop dat je de moed hebt … om over die drempel te stappen. Die drempel van twijfel of onzekerheid. Ik hoop dat ik je mag laten zien en voelen dat je veilig bent, dat het oke is wat er gebeurt en wat je voelt en denkt. Dat er hier een plek is waar je jezelf mag zijn en waar er ruimte en aandacht is voor jou en je verhaal. 

Ik hoop dat je geluk vindt  … Het geluk waar je naar verlangt, waar je naar op zoek bent, het geluk wat je nodig hebt en wat je verdient. Ik hoop dat je ook de tijd neemt voor jezelf om dit te ontdekken, om te ontdekken wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Ik hoop dat je dit beseft en ook de moed hebt hiervoor te willen gaan.

Ik hoop dat je geniet van de kleine momenten … De momenten die je weten te raken, in het kleine om je heen, die kostbare momenten. Ik hoop dat je jezelf omringt met mensen die je deze momenten kunnen geven. Ik hoop dat je leeft, écht leeft en dat je je niet hoeft in te houden om hiervan te genieten. Er is zoveel te voelen en ik hoop dat je alles voelt.

Ik hoop dat je liefde vindt … Liefde die het beste uit je naar boven haalt, die je laat voelen hoe bijzonder je bent, die je zachter maakt, die er altijd voor je is, in je gelooft en je steunt, die je angsten wegneemt en je laat inzien hoe mooi het is om zelf lief te hebben, hoe intens liefde kan zijn en wat dit met je kan doen.

Ik hoop dat je acceptatie vindt … Acceptatie waardoor je het leven aangenamer kunt maken en de stem in jezelf kunt verzachten of kalmeren. Ik hoop dat je het verleden achter je kunt laten, kunt laten rusten, plaatsen of loslaten. Ik hoop dat mild bent voor jezelf en jezelf vergeeft voor de dingen die zijn gebeurd of die je hebt gedaan, die je moest doen om te groeien of te overleven. Je bent een mens. Vergeet dat alsjeblieft nooit.

Ik hoop dat je jezelf vindt … Dat je leert vriendelijk en mild te zijn voor jezelf, leert je reis hier -in dit leven- te omarmen. Ik hoop dat je leert trots te zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt, ook al is het niet waar je uiteindelijk wilt zijn. Ik hoop dat je jezelf leert waarderen en de schoonheid in jezelf kunt vinden, de prachtige persoon ziet die je werkelijk bent én die je mag zijn.

En ik hoop oprecht dat ik je hierbij mag inspireren!

Warme groet, Ilona


Heb je een verhaal dat je graag zou willen delen?

Neem vrijblijven contact met me op. Klik hier

Jij en je verhaal zijn meer dan welkom