Zoveel meer dan Coaching

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken 
Het is een prachtig proces met een lach en een traan. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het bied je een andere kijk op jezelf en het leven!

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een uurtje is vaak te krap om naar de kern te kunnen gaan. Een gesprek duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur, soms zelfs ietsjes langer. Mocht je toch wat minder lang willen dan kan je een sessie kiezen van 1 tot 1½ uur. Mijn voorkeur gaat voor jongeren uit naar 1 tot 1½ uur en voor gezinnen, koppels, familie naar 1½ tot 2 uur.

Tussen de sessies door
Tussen de sessies door hoor ik graag van je hoe het écht met je gaat, wat de sessie met je gedaan heeft en wat belangrijk is om aandacht aan te geven een volgende keer.

Binnen, buiten of online
Je kunt bij mij terecht voor jezelf, als koppel, met je kind, gezin, vriend(en), collega, team of …. Ook jongeren en studenten kunnen bij mij terecht om zichzelf en het leven wat beter te begrijpen.

Ik ben coach én geen psycholoog of therapeut
Je bent welkom met alles wat er nu is, helemaal … maar ik los geen problemen op, stel geen diagnoses vast, ben niet medisch geschoold, geef je geen advies en stel geen verslagen of attesten op. Mijn sessies zijn aanvullend op/aan en nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp.

Praktische info
welke sessies bied ik aan
mijn tarieven & voorwaarden

ontdek het voordeel van een traject

coaching, rouwbegeleding of training in bedrijven

De klik die belangrijk is
Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt kunnen vormen van wie ik ben en wat ik doe. Voor mij is de klik die we hebben het allerbelangrijkste. Is die klik er, dan kunnen we beginnen!

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. 

Plan je afspraak

Afspraken
Ik werk met een online agenda. Op deze manier verliezen we geen tijd aan over en weer mailen of bellen. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals!