Ilona Harmeijer

Gefascineerd in de mens achter de mens, sensitief, diepgaand, open-minded, verbindend en respectvol coach ik je graag naar kracht. Als coach heb ik me weten te specialiseren in stress, verdriet en verlies. Met een portie Hollandse enthousiasme, openheid, humor en nuchterheid werk ik op een verdiepende intuïtieve manier. Ik kijk verder dan wat er is, wind er geen doekjes omheen en neem je mee naar binnen om respectvol de diepten van je binnenwereld te verkennen en je authentieke jij te vinden.

Chris Halmans

Interacties tussen medewerkers in een systeem zijn soms zo vastgeroest dat verandering van binnen uit noodzakelijk is. Typisch is dat men dit vaak zelf niet ziet. Mijn uitdaging én ook mijn kracht is om dit als trainer te doorbreken. Met een ietwat confronterende stijl weet ik no-nonsens, sensitief en respectvol de gezamenlijke kwaliteiten naar boven te halen én de spirit en ziel van de onderneming te verbinden en te verbeteren. Ik train talenten en haal graag het beste uit mensen!

Wist je dat

Naast het begeleiden van professionals, ben ik ook zeer actief als Rouw & Life Coach. Ik geef rouw een stem en hoop het taboe rond dit thema een beetje te kunnen doorbreken.