MindWellness
Je leest nu ...
Cursus Coachen
0

Cursus Coachen

Word coach of verdiep je als coach

Zit het coachen ook in jouw bloed
Trekt het coachen jou ook? Ben je een geboren mensen-mens en weet iedereen altijd de weg naar jou te vinden? Lijkt het je leuk om coach te worden. En dan bedoel ik een coach bij het leven, bij de impact ervan en de zoektocht om er een weg in te vinden.

Besef jij ook dat coachen meer is dan alleen maar praten
Coachen is verbinden, is voelen, is durven vragen en aanraken. Is doorvragen en reflecteren. Is respecteren en vertrouwen. Is meevoelen, meeleven, meedenken, meehelpen.

Is oprechte belangstelling, niet-oordelen en niet-weten
Coachen is vertrouwen op het inzicht en de kracht van je coachee. Het Is niet invullen of adviseren. Je kan niets fiksen of oplossen, want dan ontneem je de verantwoordelijkheid voor wat je client zelf wilt bereiken.  

Ervaren, voelen en groeien
Ik ben een voorstander van zelf ervaren, voelen en groeien. Op deze manier werk ik ook. Alleen praten is niet altijd voldoende, zelf ervaren helpt je voelen wat het doet. Door verdiepend te werken kan een verandering écht plaatsvinden. Deze technieken geven wij je graag mee.

Alles is mogelijk
Ik bied losse modules aan, een volledige cursus of ik maak er eentje helemaal op maat en naar wens. Mijn aanbod is zowel voor jou privé als professioneel. Individueel, samen met … of in groep

Mijn aanbod

Basis coaching of verdiepend coachen
Rouw en verlies begeleiding/ondersteuning
Systemisch werk en opstellingen basis
Intuïtief en lichamelijk werk
Hypnose, visualisatie en relaxatietechnieken
Innerlijk kind werk en Innerlijke ikken
Outdoor coaching
Communicatie technieken