MindWellness
Je leest nu ...
Workshop Woorden & Vormen
0

Workshop Woorden & Vormen

Een workshop waar creativiteit met rust, kwetsbaarheid en kracht wordt gebundeld

Schrijven vanuit je hart is alsof je een deksel van een potje tilt en je ware jij gaat spreken
De woorden die vanuit je hart geschreven worden bevatten een wijsheid waarvan je het bestaan niet kende. Ze bezorgen je soms kippenvel.  

In je hart schuilen de woorden over het leven, over jouw leven … 
Zoete woorden, lieve woorden, inspirerende woorden. Ze zijn altijd waar en oprecht. Schrijven maakt je bewust van je lichaam en geest. Al schrijvend kom je tot inzichten en kan je situaties vanuit meerdere invalshoeken bekijken.

Vormen … omdat we tijdens deze workshop nog meer gaan doen 
Want na een fijn ontvangst en een zachte landing stappen we in onze creativiteit. We gaan schrijven, tekenen en kleuren en geven woorden, vorm en kleur aan ons verhaal. Want door jouw zoektocht, verandering, tegenslag of verlies op deze manier aan te raken, vind je misschien antwoorden, inzichten, rust en kracht die je anders niet of nooit had gevonden.

En mocht je nu denken …
“Oeps, dat kan ik niet! Ik ben niet zo creatief.” Weet dan dat je echt geen creatief talent hiervoor hoeft te zijn. Want degene die het hardste roept, “ik ben helemaal niet creatief” komt vaak zo krachtig uit de hoek met antwoorden en inzichten. Dus twijfel niet en meld je aan om ook jouw ware verhaal te ontdekken. 

Een bijzonder momentje voor jezelf
Een workshop met een meditatie-, schrijf-, tekenmoment. Een momentje waar je even aan niets hoeft te denken. Alles is aanwezig, ook een hapje en drankje!

Wanneer 
12 juni 19u – 22u
26 juni 19u – 22u
03 juli 13u – 16u

Aanmelden gewenst 
Als je naar beneden scrolt, kan je je aanmelden voor deze workshop. 

Kosten 
€49 per persoon

Meld je nu aan