Loslaten & Kiezen (Workshop)

Loslaten & Kiezen (Workshop)

Loslaten is eigenlijk anders vasthouden

Loslaten is groeien. Loslaten is bewust kiezen om niet langer vast te houden aan gedachten, emoties, patronen, overtuigingen en situaties die niet goed of veilig zijn, je belemmeren of buiten je macht liggen. Door los te laten, creëer je ruimte voor groei, positiviteit en authentieke keuzes.

Stel dat je kan loslaten, wat zou je dan loslaten? Mijn zoektocht begon met deze vraag. Het durven kiezen voor mezelf en het luisteren naar mijn innerlijke stem, vormden al een grote uitdaging op zich. Vreemd eigenlijk, want het draait gewoon om zelfzorg en het erkennen van eigen behoeften en grenzen. Deze zoektocht bracht me naar de essentie en heeft me veel waardevolle inzichten gegeven die ik graag met je wil delen.

We dragen allemaal zoveel mee in het leven. We zijn gevormd en vaak ver verwijderd van onze authentieke zelf, wat ons kan belemmeren om dingen te doen en keuzes te maken die in lijn liggen met wie we werkelijk zijn. Zo zonde. Ik heb het allemaal gehoord en gezien tijdens alle coach gesprekken met mijn cliënten en natuurlijk ook zelf ervaren. Dit gaf mij het gevoel om ermee aan de slag te gaan. Vanalles geprobeerd, gelezen, geluisterd, geleerd en uiteindelijk zelf ontdekt. Wat in de bron is ontstaan, zal vanuit die bron moeten helen. Dat betekent naar de kern gaan, naar de essentie van jouw verhaal. 

Wat in de bron is ontstaan, zal vanuit die bron moeten helen. Dat betekent dat je naar de kern moet gaan, naar de essentie van jouw verhaal. Door de wortels van je ervaringen te begrijpen, kun je beginnen met de echte heling.

Loslaten vraagt om eerlijkheid en zelfreflectie. Het betekent dat je de pijnlijke en moeilijke stukken van je verleden onder ogen durft te zien, mild en zonder oordeel. Door je te verbinden met de kern van wie je bent, kun je de wijsheid en veerkracht vinden die je nodig hebt om los te laten en een leven creëren dat echt in harmonie is met jouw ware zelf.

Het verleden kan je niet veranderen, maar je toekomst is vol mogelijkheden. Of je nu worstelt met negatieve gedachten, zorgen, stress of angst, loslaten is een vaardigheid die je kan leren. Het is een actie die plaatsvindt in het heden en vraagt om inzicht en vertrouwen.

Ontdek de ware betekenis van loslaten en leer hoe je deze krachtige methode zelf kunt toepassen in je leven. Met deze krachtige methode versterk je jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen, waardoor je stappen kunt zetten richting een leven dat meer in lijn is met jouw ware zelf. Tijdens deze workshop leren we je de methode aan door zelf te voelen en te ervaren.

Praktische details

Onze workshop biedt een persoonlijke aanpak in kleine groep van 4 tot 10 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen ontvang je tijdig een annuleringssms.

Alles is voor jou geregeld! We zorgen voor schrijf- en oefenmateriaal, drankjes, snacks en een rustige, natuurlijke omgeving voor €98. 

Je bent welkom in onze huiselijke setting met twee kleine honden en buiten dieren zoals paarden, katten en schapen.

Tot binnenkort!

Reacties zijn gesloten.