MindWellness
Je leest nu ...
Coach gesprek
0

Coach gesprek

Jij, jezelf en het leven

Rust en vrede in en met jezelf en met het leven
Coaching helpt je rust vinden, beter voor jezelf te zorgen, zet je terug in je kracht, brengt je weer in balans en helpt je om vrede te vinden in en met jezelf, maar ook met het leven.

Anders dan anderen
Ik coach net iets anders dan anderen, diepgaander, emotioneel en doelgerichter. Dit omdat ik me heb ontwikkeld en gespecialiseerd ben in trauma en verlies. En omdat ik weet wat het leven met je kan doen.

Jouw uniekheid
We zijn allemaal uniek en er is geen standaard handleiding voor het mens zijn. Ook is er geen standaard techniek die helend is voor iedereen. Samen vinden we de juiste manier die werkt en past bij jou.

Omdat het je vooruit helpt
We werken aan dat waar jij naar op zoek bent. Aan dat wat jij wilt veranderen, verzachten of verbeteren. Soms wijken we wat af van het pad, omdat we iets tegenkomen wat ook belangrijk is om even bij stil te staan.

Ik neem de tijd voor jou en je verhaal
Een gesprek duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur, soms zelfs ietsjes langer. Een sessie in de 3/4 weken is vaak voldoende.

Meer dan welkom
Je bent welkom voor persoonlijke groei, zelfreflectie, zelfacceptatie, zelfliefde, zelfontwikkeling, zelfgeloof, zelfzorg, zelfkennis, … Niets is vreemd of raar, klein of te groot. Je bent welkom, helemaal, zoals je nu bent en met alles wat er nu is.

Online agenda
Afspraken worden geboekt in mijn online agenda. Na het boeken ontvang je een bevestiging per email. Niets ontvangen? Check je spam of probeer het nogmaals! Alle tarieven kun je hier terugvinden

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt.