Training Rouw & Verlies

Training Rouw & Verlies

Hey daar!

Ben je een professional, coach of expert en wil je leren hoe je mensen kunt bijstaan bij verdriet en verlies? Dan is onze 4-daagse training absoluut iets voor jou! Sluit je bij ons aan en breid je bereik uit.

Rouw is meer dan alleen het verlies van een dierbare. Het omvat diverse aspecten van het leven waarin we afscheid moeten nemen van wat eens vertrouwd was. Denk aan verlies door scheiding, gezondheidsproblemen, werk, dromen, of andere ingrijpende veranderingen. Onze training is ontworpen om je de vaardigheden en inzichten te bieden die nodig zijn om respectvol te communiceren en anderen te begeleiden in moeilijke tijden, zowel professioneel als persoonlijk.

Onze training vindt plaats in een huiselijke setting, omgeven door een rustige landelijke sfeer. We hanteren kleine groepen van maximaal 8 tot 10 deelnemers om een optimale leerervaring te garanderen (in het gezelschap van 2 kleine honden en met buiten paarden, katten en schapen)

We zijn op zoek naar authentieke deelnemers, geen nummers. Schrijf je dus snel in voor onze Rouw & Verlies Training en ontdek hoe jij het verschil kunt maken voor mensen in rouw.

Mocht je interesse hebben, dan hebben wij op voorhand graag eerst even telefonisch contact met je om te kijken of de training inderdaad voldoet aan de verwachtingen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Reacties zijn gesloten.