Begeleiden bij Rouw & Verlies

Begeleiden bij Rouw & Verlies

Anders begeleiden bij Rouw & Verlies

Hey daar!

Wil je als professional, coach of expert leren hoe je mensen kunt bijstaan bij verdriet en verlies? Onze 4-daagse training is ontworpen om je de vaardigheden en inzichten te bieden die nodig zijn om op respectvolle wijze te communiceren en anderen te begeleiden in moeilijke momenten. Want rouw gaat over zoveel meer dan de dood. Rouwen doen we om iets dat niet meer is of nooit meer zal zijn, om iets dat was en nu voor altijd anders is. Denk aan verlies door scheiding, verlies van gezondheid, werk, het afscheid nemen van een geliefd persoon, verlies van dromen, andere ingrijpende levensveranderingen of zelfs het verlies van een onvervulde wens. Het omvat elk facet van het leven waarin we afscheid nemen van wat eens vertrouwd was.

Wij zijn ervan overtuigd dat op een serene manier communiceren en begeleiden niet alleen waardevol is in professionele contexten, maar ook in ons persoonlijke leven.

Wat mag je verwachten:

Diep Duiken in Rouw & verlies 
Verken het complexe landschap van rouw en verlies. We duiken samen diep in de emoties, herinneringen en uitdagingen die met rouw gepaard gaan en ontdekken de veelzijdigheid van rouw.

Jij als Luisterheld 
Ontwikkel de kunst van authentiek luisteren en het stellen van ontvankelijke vragen. Leer essentiële vaardigheden voor diepgaande gesprekken en effectieve communicatie.

Jouw Groei, Jouw Kracht 
Oefen en maak fouten in een ondersteunende omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat. Sluit deze training af met een dieper begrip van rouw en verlies, klaar om anderen bij te staan met een unieke combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden.

Praktisch 
Onze 4-daagse training vindt plaats op ons eigen adres en in kleine groep met een maximum van 8 tot 10 deelnemers. De setting is huiselijk en de locatie is omgeven door een landelijke sfeer, compleet met gezelschap van viervoeters.

Jouw inschrijving 
We willen geen nummers, maar authentieke deelnemers. Schrijf je in voor onze Rouw & Verlies Training en ontdek hoe jij het verschil kunt maken voor mensen in rouw.

Interesse gewekt?
Mocht je interesse hebben, dan hebben wij op voorhand graag eerst even telefonisch contact met je om te kijken of de training inderdaad voldoet aan de verwachtingen.

Reacties zijn gesloten.