Werk jij met mensen en wil je graag meer technieken aan jouw unieke toolbox toevoegen? Zit het coachen ook in jouw bloed? Motiveer je graag mensen om zichzelf te zijn? Voel je de aantrekkingskracht van het begeleiden? Ben je een geboren mensen-mens en lijken anderen altijd instinctief de weg naar jou te vinden? Lijkt het je interessant om technieken te leren die niet alledaags zijn en de essentie raken?

Wij leren je graag de kneepjes van het vak en delen graag onze kennis en expertise met je, gewoon om jouw unieke toolbox van technieken te verrijken en te verbreden. Voor ons betekent delen vermenigvuldigen, en dat is precies hoe we het zien. Samen kunnen we een verschil maken.

Wij zijn voorstanders van zelf ervaren, voelen en groeien. Alleen vertellen is niet altijd voldoende, zelf ervaren helpt je voelen wat het doet. Door verdiepend te werken en naar de kern te gaan, kan een verandering écht plaatsvinden. Wij bieden je ook deze tools aan tijdens onze cursussen en trainingen.

Of je nu interesse hebt in losse modules, een volledige cursus of een programma op maat, afgestemd op jouw wensen, ons aanbod is flexibel en past zich aan jouw behoeften aan. Of je nu individueel wilt deelnemen, in samenwerking met anderen of in groepsverband, alles is mogelijk.


Training Rouw & Verlies

Stap in een bijzondere vierdaagse reis waar we samen dieper duiken in de complexiteit van rouw. Ontdek de unieke en persoonlijke aard van het rouwproces en leer hoe je op een diepere, meer authentieke manier degenen kunt begeleiden die door dit delicate landschap gaan. Voor professionals in de zorg, counselors, coaches en iedereen die betrokken is bij het begeleiden van anderen in tijden van verlies. Schrijf je nu in voor deze training en ontdek hoe je met geavanceerde kennis en empathische vaardigheden effectieve rouwbegeleiding kunt bieden. Verder lezen

Postadres

Herkkantstraat 66
3510 Hasselt
info@mindwellness.be

Ilona Harmeijer

Owner, Rouw & Life Coach en Trainer
+32 496 518634
ilona@mindwellness.be

Chris Halmans

Owner, Orthopedagoog en Trainer
+32 496 283169
chris@mindwellness.be